Home » Shoppen » Sinterklaasdobbelen met een berg cadeaus van Radbag! *

Sinterklaasdobbelen met een berg cadeaus van Radbag! *

Met enige regelmaat organiseren we als vriendengroep spelletjesavonden. Lekker ouderwets met bordspellen of Party & Co dus. Ik hou ervan: we zijn allemaal even fanatiek en mijn zusje bakt de lekkerste kippenpootjes voor de hongerige spelers. En gisteravond was het weer zover. Lekker in het thema Sinterklaas/kerst (waarbij mijn dobbelspel met extra twist dus goed van pas kwam) en een berg cadeautjes.

Radbag als ‘hofleverancier’ voor het dobbelspel

In samenwerking met het bedrijf mocht ik voor een bepaald bedrag aan cadeaus uitzoeken. Met het oog op spullen die werkelijk fantastisch zijn en waar je minder blij van wordt (maar de gever zich enorm om kan verkneukelen), zaten we hier precies goed. Ro en ik zochten de mooiste en onvergetelijkste cadeaus uit dankzij deze cadeau tips:

  • Het pronkstuk: een dinosaurus die verschillende tuinkaboutertjes verslindt
  • Tandpasta met cupcakesmaak
  • Een heel handig hebbedingetje ter grootte van een bankpas met diverse schroevendraaiers, een blikopener en kurkentrekker
  • Eenhoorn douchemuts
  • Henry de stofzuiger voor je toetsenbord
  • Detox pakketje voor de zware weekenden en cupcake douchemuts
  • Yeti ruitenkrabber (die toevallig meteen goed van pas had kunnen komen dit weekend)
  • Douchegel die je kan ophangen, waardoor het lijkt op een zak bloed (helaas opengegaan in de post dus die maken we zelf op)
  • Pleisters met de afbeelding van Jezus erop (past wel bij het kerstthema)
  • Zonnescherm voor in de auto met daarop een foto van de paus

Onze tactiek?

Eigenlijk wilde (vooral) ik dat de dino apart gezet zou worden. Ik had al zo ontzettend veel voorpret bij het idee dat iemand dacht de gelukkige te zijn met een fantastisch groot cadeau – hoewel ik persoonlijk dan wel weer hou van iets dat de draak steekt met tuinkabouters. Tegelijkertijd wilde ik zelf die tandpasta met cupcakesmaak heel graag hebben, omdat ik zo ontzettend benieuwd was naar de smaak. Ook de schroevendraaier-bankpas leek me erg handig. Om de anderen op een dwaalspoor te brengen, besloten we vooraf heel fanatiek te gaan spelen om het grote pak.

Hoe de reacties waren?

Gelukkig werkte onze tactiek. Na een tijdje merkte iemand op dat het grote cadeau waarschijnlijk iets heel bijzonders zou zijn. En zowaar: onze goede vriend Erwin zette hem apart, waardoor hij gegarandeerd de dinosaurus mee naar huis kreeg. Ik moest mijn best doen om niet keihard in lachen uit te barsten. We hebben ontzettend gelachen en vooral Henry de stofzuiger was erg in trek. Helaas kon ik hem niet meenemen, maar wel heel veel andere mooie cadeaus.

Klein missertje

Ik moet er nog steeds heel hard om lachen, maar eigenlijk was het ook behoorlijk gênant. Halverwege het spel besloten we dat iedereen die een 2, 4 of 6 gooide ook een kaartje mocht pakken. Zo kon de grote stapel cadeaus die inmiddels bij één persoon lag nog wat verdeeld worden. Ik gooide 1. En omdat ik dacht dat niemand het zag, gooide ik stiekem nog een keer heel nonchalant met de dobbelsteen, waarop Ro zei: ‘Wat doe jij nou? Zit je nu gewoon twee keer te gooien?’ Ik verslikte me bijna in mijn water (nog erger dus, ik was compleet nuchter en volledig bij zinnen). Ja dus.

Onze buit!

Gelukkig bleek karma me alsnog goed gezind. Team Ro-Merel ging naar huis met een enorme lading cadeaus. Van hele leuke theedoeken en een nieuwe ovenwant in delfts-blauw stijl tot lekkere chocolaatjes en twaalf kleine sprookjesboeken voor de kinderen. Blijft een leuk spel én toffe web-shop om de grappigste en origineelste cadeaus te kopen.

Ken jij Radbag al? Wist je bijvoorbeeld dat ze hier ook fantastische (voorverwarmde!) eenhoornsloffen verkopen of een magische afstandsbediening in de vorm van een toverstaf (die ik stiekem nog steeds heel graag wil hebben)?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Redactie

Onze redactie deelt graag tips met je op het gebied van interieur, administratie, trends en reizen.

3 gedachten over “Sinterklaasdobbelen met een berg cadeaus van Radbag! *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten