Home » Huis en tuin » Huishouden » Waarom mijn Bluetooth boxje onmisbaar werd

Waarom mijn Bluetooth boxje onmisbaar werd

bewust gebruik mobiele telefoon 3 methodes

Van Telefoonhoesjesstore mocht ik een aantal producten uitzoeken. Eén daarvan werd onverwachts wel heel belangrijk! Lees snel verder waarom. 

Shoplog

In samenwerking met Telefoonhoesjes.nl mocht ik een aantal toffe items uitzoeken op de site. Leuke manier om mijn oudste dochter June mee te verrassen, dacht ik zo. Ze heeft namelijk laatst een eigen smartphone gekocht van haar spaargeld en sindsdien doet ze eigenlijk niets liever dan foto’s en filmpjes maken. Vandaag daarom een shoplog van mijn nieuwe bookcase, een transparant hoesje, selfiestick, zoomlens en Bluetooth speaker.

Bookcase

Sinds ik dit hoesje bestelde, zie ik er steeds meer mensen mee rondlopen. Overigens niet omdat ik vermoed dat ik een knap staaltje heb kunnen influencen, maar meer omdat hij gewoon razend populair blijkt. Snap het ook wel. Hij is vrij basic, in mooie blauwe kleur en voorzien van ruimte voor je pasjes. En dat laatste vind ik eigenlijk wel een must. Bovendien beschermt een bookcase je telefoon net even wat beter dan gewone hoesjes.

Blij mee?

In het begin moest ik even wennen aan het koordje dat nog weleens voor mijn camera hing, maar inmiddels gaat dat allemaal prima. Ik ben blij met het hoesje. Na een aantal maanden ziet hij er nog prima uit, werkt zoals het hoort en doordat hij lekker opvalt, ben ik mijn telefoon niet zo snel kwijt. Enige minpuntje vind ik soms wel dat hij vrij dik is en daardoor sneller uit mijn broekzak valt.

Transparante case

Ik weet niet helemaal of dit bij nader inzien wel bij me past. Het leek me mooi: je ziet gewoon de telefoon nog, maar wel met bescherming. Maar nadat June ‘even wilde kijken’ hoe het nu met die flexibele onderkant zat, schoot hij los. Het heeft ongeveer een uur geduurd voor ik hem weer terug gepriegeld had. Daarnaast is de transparante case niet passend helaas, ik kan dus niet op de knopjes drukken als hij om mijn telefoon heen zit.

Selfiestick

Wie mijn Instagram feed weleens bekijkt, zal het weinig verbazen: ik ben niet zo van de selfies, dus persoonlijk had ik weinig aan de selfiestick. Hij ging dan ook direct door naar June die hem vooral gebruikt met musical.ly’s.

Hoe werkt het? 

Je laadt de stick eerst op. Naïef als ik was, had ik daar dus echt nog nooit over nagedacht. Ik dacht dat je een selfiestick gewoon zo kon gebruiken. Daarna plaats je de telefoon in de houder en kan aan de slag.

Hoe goed werkt hij? 

June is er helemaal weg van en hij gaat regelmatig mee als ze met vriendinnen weg is. Ze is heel positief. Ook het opladen en gebruiken lukt prima.

Universele smartphone 8x zoom lens

Ik wist meteen dat ik deze heel graag wilde hebben, toen ik zat te snuffelen tussen de telefoonaccessoires. Het gebeurt me namelijk te vaak dat ik met mijn smartphone foto’s wil maken tijdens een event en dan wazige foto’s krijg die afbreuk doen aan de werkelijkheid. Voor die gevallen is er nu dus een aparte lens die je over je camera plaatst.

Hoe werkt het? 

Eigenlijk heel simpel: je schuift de kleine telelens met een stevige clip op je smartphone en zet hem op de juiste plek. Wanneer je vervolgens je camera opent, kan je makkelijk inzoomen.

Hoe goed werkt hij? 

In eerste instantie dacht ik dat je foto’s kon maken van objecten die heel dichtbij waren. Voor een nog betere zoom dus. Maar dat had ik volledig mis: het gaat echt om veraf. De beelden die je ermee krijgt zijn leuk; vergelijkbaar met een verrekijker.

Bluetooth speaker

Het duurde even, maar toen hij eenmaal binnen was, stond hij meteen ook de halve dag aan. Dit strak vormgegeven kokertje is een Bluetooth speaker die je in een handomdraai kan schakelen met je telefoon. Speel je eigen muziek af, waar en wanneer je maar wil.

Hoe werkt het? 

Zet de speaker aan. Je schakelt je eigen telefoon vervolgens via Bluetooth met de speaker door hem te selecteren in een lijst met apparaten. Echt, kind kan de was doen.

Hoe goed werkt hij? 

Ik vind de vormgeving echt fantastisch, maar daar houdt het niet bij op:

  • Geluid is loepzuiver, ook wanneer hij een stuk harder staat (niet ‘krakerig’)
  • Je kan natuurlijk je Spotify playlist afspelen, maar ook kiezen voor een YouTube video – werkt allemaal
  • Makkelijk in gebruik

We hebben hem daarom ook gebruikt tijdens de voorbereidingen voor de eindshow in groep 8. Aangezien we daarvoor een aantal dansen moeten instuderen, heb je met deze speaker meteen de muziek bij de hand. En het is echt fantastisch om te hebben! Je hoeft ook niet heel moeilijk te doen verder met cd’s of wat dan ook; je sluit hem aan op je telefoon en zoekt via YouTube wat je nodig hebt en je bent er.

Over Telefoonhoesjesstore

Bij Telefoonhoesjesstore vind je eigenlijk voor praktisch elke telefoon wel een hoesje, maar ook talloze accessoires voor je smartphone. Van de selfiestick tot standaards en anti-stofpluggen tot kabels of headsets.

Welke items vind jij onmisbaar voor je smartphone?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Deze blog bevat gekregen producten

Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

Een gedachte over “Waarom mijn Bluetooth boxje onmisbaar werd”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten