Shop voordeliger met handige kortingscodes

shop voordelig handige kortingscodes

De winterse dagen komen eraan. Het wordt steeds kouder en mijn winterjas uit het jaar nul roept – nee schreeuwt! – om vervanging. Ik kon er niet meer onderuit dit keer en haalde een nieuw exemplaar bij Zalando. Met korting, dat wel. Weten hoe ik dat deed? Lees dan snel verder! 

Kinderen eerst…

Ik heb het wel vaker gezegd op mijn blog: zodra we geld hebben om te shoppen, gaat het naar de kinderen. Niet omdat we van die barmhartige Samaritanen zijn, maar gewoon omdat het veel leuker staat bij de kinderen. En natuurlijk uit puur praktisch oogpunt: ze groeien als kool en doen eigenlijk nooit langer dan één seizoen met hun kleding. Maar goed, daardoor loop ik nu wel nog steeds met een winterjas uit 2013. Eentje van voor de zwangerschappen dus. En eerlijk gezegd gaat dat zelfs mij te ver.

2002 roept zijn gewatteerde jas terug

Net even jammer. Op het moment dat ik dus een winterjas wilde gaan kopen, leek mijn vaste winkel volledig terug te zijn gegaan naar de gewatteerde jas. Voor de generatiegenoten: je weet wel, die ene die we jaren geleden ritueel verbrand hebben. Een model dat in elk geval mijn lichaam weinig goed doet. Daarom was ik opgelucht om te zien dat je elders wel gewone, neutrale jassen kan vinden. Bij Zalando bijvoorbeeld.

Een nieuwe winterjas bij Zalando

Eigenlijk vind ik het nog best een lastige keus. Het liefst zou ik een dikke, wollige jas kopen die weliswaar op gebied van fashion elke plank misslaat, maar wel ontzettend warm is. Tegelijkertijd wil ik eigenlijk nog niet echt aan de matching parka. Ik ben nog altijd 33, geen zestigplusser met een kaartstandaard voor op de fiets 😉 Maar goed, mijn praktische kant won dit keer. Ik heb gewoon geen zin om kou te lijden en uiteindelijk ben ik ook geen slanke den van begin twintig. Ik koos een donkerblauwe jas uit voor € 109,95. Overmorgen is hij al binnen. Blij toe, want vind het al behoorlijk fris worden.

Korting?

Voor ik betaalde, keek ik nog even op internet. Eigenlijk doe ik dat bijna altijd wel sinds een vriendin me wees op e-kortingscode.nl. Niet alleen voor die enkele keer dat ik bij Zalando bestel trouwens, ze hebben ook Hunkemöller en Hema in hun bestand. En, ik moest wel even spieken net, zelfs Albelli en Vistaprint! Die ga ik onthouden voor de volgende keer dat ik weer visitekaartjes wil bestellen of een mooi fotoboek. Maar terug naar mijn jas: ik zag een code die me 10% korting opleverde. Daar kwam ik natuurlijk nog niet aan met mijn jas. Heb dus meteen nog een jasje voor May besteld, nu ik toch bezig was. Kon het niet laten! Scheelde me uiteindelijk dus wel ruim vijftien euro. Zonde om te laten liggen!

E-kortingscode

De laatste kortingscodes voor de meest uiteenlopende webshops vind je op E-kortingscode.nl. Zo betaal je nooit te veel! Je kan zoeken op naam van de winkel of product en zo vind je snel wat je nodig hebt. Pluspunt, vind ik persoonlijk, is dat de website lekker snel werkt en gebruikersvriendelijk is. Bovendien staat er geen ellenlange rij met verlopen codes waar je jezelf doorheen moet ploeteren. Aanrader dus!

Ken jij E-kortingscode al?

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten