ShirtsofCotton

ShirtsofCotton | Als je shopt, moet je het goed doen!

Een goed T-shirt voor onder je overhemd is belangrijk. Bij ShirtsofCotton weten ze daar wel raad mee: hier zijn de shirts niet alleen langer dan gemiddeld, ook voelen ze heerlijk zacht en bestaan uit 100% Premium Katoen. 

T-shirt: goed cadeau voor de feestdagen

Vorige week schreef Merel nog waarom ze meent dat een goed overhemd hét perfecte cadeau voor de feestdagen is. Ben ik het natuurlijk helemaal mee eens. Maar ik denk zelf dat daar best nog iets aan toegevoegd kan worden. Als je zoveel aandacht besteedt aan het uiterlijk (dus je overhemd) waarom dan niet aan wat je daaronder draagt?

Al moet ik wel eerlijk zeggen dat het mij niet zoveel uitmaakt of dat nu een hemd/tanktop of een T-shirt is, Merel vindt het naar eigen zeggen nogal knullig staan als iemand een hemd onder zijn overhemd draagt. En waar ik normaal gewoon vasthoud mijn eigen opvattingen, vind ik dat ze op gebied van mode wel weet waar ze het over heeft. Dus ik luister in dit geval.

Waarom je een T-shirt onder je overhemd moet dragen?

  1. Een shirt absorbeert vocht. Dat voorkomt gedeeltelijk zweetplekken onder je armen – iets wat op geen enkele mogelijke manier aantrekkelijk is. Ik word er zelf ook altijd een beetje ongemakkelijk van als ik het bij anderen zie. Dus: altijd iets dragen onder je overhemd.
  2. Shirts van ShirtsofCotton zijn extra lange T-shirts. Dat voorkomt het bekende bouwvakkersdecolleté. Als we het dan toch over onaantrekkelijk hebben…
  3. Het zit lekkerder. Zonder shirt kunnen de knoopjes van een overhemd bijvoorbeeld een beetje irriteren op je huid.

Nu we dus vastgesteld hebben dat je eigenlijk wel iets moet dragen onder je overhemd, dan wil ik nu graag vertellen wat ik vind van mijn eigen nieuwe shirts (en waarom je dat dus gewoon bij je overhemd cadeau moet doen).

Witte T-shirts van ShirtsofCotton

Van ShirtsofCotton.com kreeg ik en 2-pack met twee witte shirts.

Beschrijving

  • Twee stuks per verpakking
  • Extra lang
  • Licht getailleerd
  • Luxe katoen (extra zacht) – 190 gr.
  • Bestaat uit: 95% katoen en 5% elastaan
  • € 38,00

Ervaring

Eigenlijk voelde ik het al meteen toen ik de shirts uit hun verpakking haalde. Ze voelen luxe aan, stevig en zacht. Soms loont het de moeite om iets meer uit te geven als je daar ook een fijner product voor terugkrijgt. Dat de shirts iets langer zijn dan gemiddeld, vind ik prettig. Ze zitten lekkerder en je hoeft niet bang te zijn dat ze uit je broek schieten zodra je iets op hoogte pakt. Ik draag het graag onder mijn nieuwe overhemd van Thomas Maine.

Extra informatie

ShirtsofCotton is een merk van Hollandse bodem met oog voor wat mannen écht willen. Puur door te luisteren. Ze vallen op door hun uitstekende kwaliteit en prettige pasvorm. ShirtsofCotton verkoopt shirts in wit, grijs, blauw en donkerzwart, zowel T-shirts als longsleeves, met een ronde hals, gewone V-hals of diepe V-hals. Verder kan je hier ook prima terecht voor shirts van bamboe en tanktops (laat Merel het maar niet horen!) De maten lopen uiteen van XS tot 4XL en Grote Maten.

Draagt jouw man liever een hemd of T-shirt?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge