Sans Online | Even niks voor de kinderen

Ik vind het jammer dat de zomer nu echt tot zijn einde lijkt te zijn, maar tegelijkertijd kijk ik met groot plezier uit naar de herfst. Het is weer tijd voor nieuwe warme sweaters en winterjassen, voor ons allemaal. Vanmorgen (dinsdag) genoot ik stiekem alvast een beetje van de koele lucht, wetend dat we vannacht heerlijk zullen slapen. En binnenkort dus ook gaan winkelen. Voor de meisjes althans, want zelf haal ik mijn kleding liever online. zoals bij webwinkel Sans Online.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Shoppen via internet

We genieten vaak als we op pad gaan om nieuwe kleding te halen. Vooral de oudste maakt er een hele show van. Zelf ben ik daarentegen geen fan van de pashokjes met hun iets te fanatieke belichting. Op de één of andere manier blijken de zwangerschappen voor zo’n spiegel in nietsverhullend licht toch iets meer sporen te hebben achtergelaten dan ik vermoedde. Kortom, ik ben dolblij dat je tegenwoordig heel goed online kunt shoppen. Wanneer het niet bevalt, stuur je het weer terug en bovendien is het licht thuis sowieso vele malen vriendelijker. Deze winter ga ik dus opnieuw lekker vanuit mijn luie stoel bestellen dus.

Shoptip! Sans online

Ik vind het altijd leuk nieuwe webwinkels te ontdekken en voelde me daarom vereerd dat Sans-online mij vroeg samen met hen een winactie te organiseren. Ik was gelijk enthousiast! Je kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment van bekende én betaalbare dames- en herenmode van merken als Jack & Jones, Only, Sandwich en Vila. Vooral de wollen winterjassen van Only vind ik erg leuk om te zien: chic, vrouwelijk en voor een mooie prijs. Maar tijdens het shoppen zag ik ook de sportievere jacks van Fiore en een schitterende lange jas van Beaumont. Kortom, voor ieder wat wils.

En ik mag de winnaar van deze actie een shoptegoed van 35 euro cadeau doen.
Dat winkelt toch een stuk lekkerder?

Wat je hiervoor moet doen? Lees snel de voorwaarden!

Voorwaarden winactie

Je hoeft niets te delen via Facebook of mij speciaal voor deze winactie te volgen via andere social media (wat overigens wel altijd mag natuurlijk). Het enige dat ik van je vraag is:

  • Laat je naam in een reactie achter
  • Gebruik een geldig e-mailadres

Zo simpel is het! 🙂

De winnaar krijgt volgende week woensdag persoonlijk bericht en bovendien plaats ik een bericht op mijn Facebookpagina (like in de rechter sidebar en je bent altijd op de hoogte van de laatste blogs). Succes! En mocht je niet kunnen wachten, via bovenstaande links zit je gelijk goed. 

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

28 thoughts on “Sans Online | Even niks voor de kinderen

    1. Veel succes met de wedstrijd, ik schrijf je erbij. Overigens wat mij betreft echt een aanrader, dat online shoppen. Als je pakket thuiskomt, voelt dat bijna als een cadeautje.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten