Shoplog | Hoe slim is out of the box winkelen?

Soms moet je even lief zijn voor jezelf. Bijvoorbeeld met kleding. Ik ging lekker shoppen bij Sans-Online! Omdat ze hier o.a. Only verkopen en VILA, moest ik wel slagen. Die twee merken vind ik zo fijn! Ik wilde eens lekker out of the box shoppen als beloning voor het afvallen. Weten wat ik uiteindelijk gekocht heb? Lees dan snel verder! 

Zomer = verjaardagen

Mijn neefje en June zijn deze maand jarig (samen met nog een handvol familieleden trouwens). En hoewel die dagen heel dicht bij elkaar liggen, besloot ik een jurk aan te schaffen voor beide gelegenheden. Want aangezien het grootste deel van ons budget aan de kinderen opgaat, is het soms ook goed om jezelf even te verwennen. Met kleding dus. En in tegenstelling tot vroeger – toen ik het echt, kleine snob die ik was, verschrikkelijk vond om twee weken achter elkaar in hetzelfde te lopen, doe ik dat nu dus wel!

Even lekker out of the box

Toen ik iets te zwaar was (lees: tot een paar maanden geleden), kocht ik vooral neutrale kleuren. Vooral niet opvallen, dan ziet vast niemand dat je eigenlijk moet afvallen – dat idee. En dat resulteert dus in een kledingkast die vrij saai is. Ik kies bijna niet voor uitgesproken kleuren, terwijl ik dat vaak bij anderen juist heel mooi vind staan. Deze shopsessie zou ik dat eens anders doen. Geen zwart/wit of grijs. En ook eens iets anders dan groen. Even dwaalde ik af en twijfelde om een mooi shirt voor Ro te kopen van Cast Iron, maar toen zag ik een heel mooi jurkje en was ik alweer afgeleid (sorry schat!)

Wat ik kocht?

Je raadt het waarschijnlijk al: een zwart-wit gestreept shirtje en groene jurk. Maar wél volgens de laatste mode, zeg ik er maar even bij ter verdediging. Ach, ik geef het maar op. Helemaal hip word ik volgens mij niet meer. En misschien moet je dat na je dertigste ook niet meer echt willen, denk ik nu. Groen past nu eenmaal goed bij mijn ogen en zwart/wit is lekker tijdloos. Bovendien: ik was echt helemaal blij toen mijn pakketje werd afgeleverd door de postbode. Bij Sans-Online hoef je namelijk maar één werkdag te wachten als je bestelt voor 17.00 uur. En snelheid, daar hou ik van als ik shop!

Groene jurk, VILA

Deze legergroene jurk van VILA kost € 26,95. De mouwen zijn ongeveer 3/4 en maken de jurk dus heel erg geschikt voor zowel chiquere gelegenheden als een zomerse barbecue. De stof is wat dunner, maar wel stevig en schijnt niet door. Aan de achterkant zit een zichtbare, goudkleurige rits.

De jurk zit echt heel lekker. Daarnaast valt hij ook goed over mijn heupen en borsten (vaak een onmogelijke combinatie in mijn geval). Ik draag hem met mijn leather-look legging, ook gekocht bij Sans-Online, of gewoon blote benen.

Materiaal: 79% polyester, 18% viscose en 3% elastaan

Zwart/wit gestreept shirt, Jacqueline de Yong

Het materiaal doet me een beetje denken aan de kreukelbloesjes-trend uit 2002. Maar ook dit shirtje zit erg lekker en sluit helemaal aan op de huidige trends. Daarnaast kan het zowel netjes als casual gedragen worden. Zou ideaal zijn geweest voor een kantoorbaan – als ik die zou hebben. De prijs viel me alles mee: € 16,99.

Materiaal: 100% polyester

Wit basic hemdje

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik hou van hemdjes onder mijn kleding. Het zorgt er niet alleen voor dat je bh niet overal doorheen schijnt, maar ook corrigeert het je buikje enigszins. Daarom kon ik het dit keer dus niet laten en kocht ook een wit hemdje van Pieces in de sale voor € 5,00 (afgeprijsd van € 9,95). Pluspunt: wasvoorschrift en andere gegevens staan gedrukt aan de binnenzijde zodat je de labels er gewoon kan uitknippen.

Materiaal: 70% bamboeviscose, 25% katoen en 5% elastaan

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kleding van Sans-Online?

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

3 thoughts on “Shoplog | Hoe slim is out of the box winkelen?

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten