5 redenen waarom je als vader een Samsung S8 móet hebben!

Mijn eerste Samsung

De eerste Samsung smartphone die ik bezat was de Galaxy Y. Anders dan de apparaten die mijn vrienden kochten, had deze telefoon een bescheiden formaat en gemakkelijk te doorgronden menu. En dat beviel zo goed dat ik sindsdien niet meer van het merk afstapte. Mijn vrienden daarentegen wel: zij gingen op één uitzondering na allemaal over op Samsungs. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je via S beam gemakkelijk foto’s met elkaar kan delen.

Samsung S8
Deze telefoon is waterproof – Shutterstock

Lancering van de S8 en S8 Plus

De mogelijkheden

Op 28 april 2017 lanceerde Samsung de S8 en S8 Plus. En hoewel ik nog niet mag verlengen, werd ik direct enthousiast toen ik zag hoe innovatief deze smartphone is. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Het Infinity Display loopt zelfs tot over de rand van je beeldscherm en creëert daarmee inderdaad een gevoel van oneindigheid (magisch, zoals Merel het omschrijft).
 • Waterdicht beeldscherm.
 • Verbeterde camera. Niet alleen kan je met beperkte lichtinval nog heldere foto’s maken, ook is de selfiecamera aan de voorkant verbeterd en behoort daarmee tot de betere smartphonecamera’s die momenteel verkrijgbaar zijn.
 • Voiceherkenning dankzij Bixby; dit systeem begrijpt je beter en volgt simpele opdrachten op. Zo kan het gebouwen herkennen en je automatisch meer vertellen over de omgeving.
 • Beveiliging via irisscanner, gezichtsherkenning of vingerafdruk.

Waarom je als vader van twee peuters die S8 wel kan gebruiken

Momenteel heb ik nog een S6 waar vooral de kleintjes dol op zijn. En dat is te merken. Ik hoef hem maar een seconde te laten liggen of ze proberen mijn stippenpatroon alweer te kraken – sinds een paar weken soms ook met succes. Daarom kan ik niet wachten op die S8. Weet je waarom?

 • Het Infinity Display oogt niet alleen magisch, maar is ook bijzonder stevig. En met twee levende bulldozertjes in huis is het prettig een telefoon te bezitten die écht ‘hufterproof’ is.
 • Ze vinden het razend interessant om papier in de wc te gooien. Maar je weet het maar nooit! Voor je het weet proberen ze hetzelfde uit met je telefoon. Dankzij het waterdichte beeldscherm hoef je in elk geval niet bang te zijn dat hij defect gaat.
 • Als gastblogger voor Merel is het prettig een goede smartphonecamera te hebben. Bovendien vindt ze het fijn om mooie foto’s te hebben van onze dochters. Dan is het toch prettig als je altijd goed resultaat hebt, ook met minder licht.
 • Vaders met peuters hebben vaak weinig tijd. Stel dat je in een onbekend plaatsje staat met een driejarige die nodig moet plassen, dan moet je natuurlijk wel snel weten waar de dichtstbijzijnde Hema is. Dankzij Bixby hoef je geen woord meer te tikken om toch je antwoord te krijgen.
 • En last but not least: ze kunnen zich straks helemaal uitleven op mijn stippenpatroon, maar dankzij de beveiliging via irisscanner komen ze die smartphone niet meer in zonder mijn toestemming.

Compatible

Los van bovenstaande voordelen vind ik het heel prettig dat je met diverse Samsungapparatuur in huis overal synchronisatiemogelijkheden hebt. Zo kan ik de wasmachine bedienen met mijn telefoon. En kunnen we via mijn smartphone ook contact maken met de televisie en op die manier veel sneller YouTube filmpjes bekijken op groot scherm. Daarnaast heeft Smart View me al een paar keer uit de brand geholpen. Dan mepten Rose en May elkaar om een Duplo-paardje, maar waren minstens zo snel weer afgeleid wanneer ze foto’s van zichzelf op televisie zagen verschijnen.

T-Mobile en de Samsung S8

Je kan nu de S8 bestellen via T-Mobile met een hele fijne korting! Ga dus snel naar de website om te kijken naar de aanbiedingen van dit moment. Zelfs Merel, die al sinds 2002 klant is van T-Mobile, zit te twijfelen. Hoewel ze eigenlijk heel merkvast is, vond ze de voordelen van haar eigen telefoon niet opwegen tegen die van de Samsung S8. Dus wie weet hebben we straks allemaal Samsung!

Samsung S8

Foto bij dit bericht – Shutterstock

About Ro

Ik ben Ro (33), vriend van Merel en (stief)vader van June (11), Rose (3) en May (2). In het dagelijks leven werk ik als uitvoerder voor een grote energiemaatschappij, behalve vrijdag: die dag is voor de kinderen. Zo nu en dan schrijf ik een blog met mijn vaderlijke kijk op opvoeden.

11 thoughts on “5 redenen waarom je als vader een Samsung S8 móet hebben!

 1. Belooft veel goeds. Mijn man heeft een telefoon van de zaak en ik heb net een nieuwe (Motto). Mijn broer mag binnenkort wel een nieuwe telefoon uitzoeken omdat zijn abbo afloopt. Zal hem de link even doormailen.

 2. Klinkt allemaal goed! Handige dingen inderdaad voor als je kinderen hebt. Ik heb een lg op het moment en die neem ik nooit meer zal ik je vertellen! Ik ga deze zeker in gedachten houden!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten