Gastbloggers op Lotus Writings

Waarom kies ik voor gastbloggers?

De meeste content op Lotus Writings schrijf ik zelf, maar van sommige onderwerpen heb ik geen kaas gegeten. Dat is eigenlijk de belangrijkste reden voor mij om gastblogs te laten schrijven door anderen. Hoe voelt het bijvoorbeeld voor een man om omringd te zijn door alleen maar vrouwen? Of waarom betrekken leerkrachten in het Jenaplanonderwijs leerlingen bij hun tienminutengesprek?

Daarom heb ik voor die onderwerpen een heel fijn team van gastbloggers om me heen. Zij kunnen natuurlijk ook reviews voor je bedrijf verzorgen. Neem voor informatie en/of de mogelijkheden contact op met merel@lotuswritings.nl en dan bedenken we samen iets moois!

Hier stel ik ze kort aan je voor!

Team Lotus Writings

Ro

Figureert in een groot deel van mijn eigen blogs, maar schrijft zelf ook over het vaderschap in optima forma. Hij vertelt waar hij tegenaan loopt als betrokken vader. Dat hij tijdens zijn werk één van de eersten was die koos voor ouderschapsverlof en inmiddels veel enthousiaste collega’s heeft die hem daarin volgden. Over hoe je jezelf kan voorbereiden op je toekomstige schoonzoon, maar ook waarom hij het heel belangrijk vindt de taken in huis te verdelen binnen het ouderschap.

Annemarel

Annemarel is moeder van dochter Roos (6) en zoon Pim (2). Ze is net als ieder ander, maar dan op wielen. Na een carrière in het onderwijs sloeg ze een nieuwe weg in. Tegenwoordig is ze werkzaam als tekstschrijver, recensent en redigent. En gastblogger dus! Op Lotus Writings vertelt ze over hun gezinsleven en de zaken waar ze soms tegenaan loopt.

Sophie

Mijn zusje werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Om iets specifieker te zijn: ze geeft les op een Jenaplanschool. Ze schrijft haar gastblogs natuurlijk vanuit de ervaring die ze heeft als juf/stamgroepleidster, maar ook als moeder van een zoon (0). Heel leuk is de review die ze deed van het Sinterklaassurprisespel!

Melissa

Melissa is pedagoge bij een grote organisatie in de kinderopvang. Daarnaast heeft ze een dochter van 10 jaar oud. In haar eigen blogs, maar soms ook in die van mijzelf geeft ze haar mening over bepaalde onderwerpen. Zo vertelt ze bijvoorbeeld over hoe je het geheim van 5 december het best kan vertellen aan je kind. En ze gaf haar mening over het onderwerp prepuberteit.

June

Tot slot onze eigen June (11). Wanneer ze daar zin in heeft, schrijft ze gastblogs over haar leven als tiener. Hoe is het om samen te leven met twee kleine zusjes? En hoe was Veiligheidsmuseum PIT Almere voor een kind van 11, terwijl alles draaide om Paw Patrol? Daarnaast assisteert ze me bij het testen van speelgoed voor tieners.

Rianne

Jongensmoeder Rianne is getrouwd en moeder van een jong zoontje. In haar gastblogs vertelt ze over het gezinsleven, haar werk en de strijd tegen de kilo’s die ze vanaf dit jaar extra intensief aanpakt.