samenwerking

Samenwerken met Lotus Writings?

Beste ondernemer,

Mijn naam is Merel (35) – of ‘mama’ zoals ik minstens 20.934 keer per dag word genoemd door één van mijn drie dochters: June (13), Rose (5) en May (4). Lotus Writings is een website vol informatie over ouderschap, ons gezin en persoonlijke verhalen. Daarnaast vertel ik mijn lezers graag over de nieuwste trends, het leukste speelgoed en tofste gadgets. Ik doe daarom graag samenwerkingen die hierbij passen.

Doelgroep en statistieken

Twee belangrijke gegevens waaraan je kan aflezen of mijn website bij jullie marketingstrategie past. Met Lotus Writings bereik ik maandelijks tussen de 20.000-30.000 unieke bezoekers per maand.

Ik bereik een zeer diverse doelgroep: van leerkrachten in het basisonderwijs tot aanstaande ouders en gezinnen met (pre-)pubers tot een jaar of 14. Via social media bereik ik ruim 1700 volgers op Facebook, 850+ via Twitter en op Instagram 2750. Ook Pinterest groeit gestaag met 400 volgers. Ik zet deze verschillende kanalen in om je product op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Niet alleen in een duidelijk gesponsorde post, maar ook tussendoor – zoals bijvoorbeeld de haaraccessoires van Zenner.

Hier vindt u evt. de verkorte versie van mijn mediakit op Linkpizza, maar hij staat ook op mijn eigen website:

   
Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan

Samenwerken met Lotus Writings?

Op Lotus Writings is het aanbod zeer breed. Daar passen dus ook heel diverse samenwerkingen bij: van een advertorial voor badkamers tot reviews van theesoorten. Daarbij heeft een duurzame relatie met ondernemers mijn voorkeur, zoals ik heb met Drs. Leenarts en Tastea: een win-win situatie voor beide partijen.

Barterdeals

Een review in ruil voor een product is één van de mogelijkheden op Lotus Writings. Denk daarbij aan producten als:

Ik vind het vooral belangrijk dat we even de tijd krijgen om het goed te kunnen testen. Daarbij ben ik altijd eerlijk, maar geef ook de voorkeur aan positieve reviews. Ik zet graag bedrijven in het zonnetje. Mocht een product niet naar onze tevredenheid zijn, dan geef ik dat vooraf aan per mail en hoop ik samen tot een oplossing te kunnen komen.

Afhankelijk van de waarde van het product en de insteek van het bedrijf vraag ik hier soms een vergoeding voor. Daarnaast kan ik ook beslissen het product in een bestaand of algemeen artikel op te nemen.

Testpanel

 • Ro (mijn man, steun en toeverlaat, uitvoerder bij een landelijke energiemaatschappij, 34 jaar oud)
 • June (13 jaar, brugklasser, gek op dansen, muziek en shoppen vriendinnen)
 • Rose (5, kleuterklas, gaat graag naar het theater of pretpark, is een stoere meid en tekent veel)
 • May (4, kleuterklas, dol op kleien, ‘salto’s’ maken op de trampoline en knuffelen)
 • Sophie (mijn zusje, leerkracht Jenaplanonderwijs en 32 jaar oud)
 • J. (mijn neefje van 2, gek van techniek, gaat er graag op uit en speelt het liefst de hele dag)
 • Ikzelf (35, eigenaresse van Tekstbureau en blog Lotus Writings, schrijfster, danseres en levensgenieter)

Persberichten

Ik plaats vrijwel nooit persberichten, omdat ik graag unieke content lever aan mijn lezers. Wel schrijf ik (of een gastblogger) naar aanleiding van een evenement een verslag (zoals bij de opening van Stayokay), waarbij ik het nieuws uit je persbericht verwerk in de blog.

Uitnodigingen kan je sturen per mail.

Advertorials

De mogelijkheden en prijzen hiervoor vind je in mijn Mediakit. Maar stuur gerust ook een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.

PR-bureaus, perslijsten en mediabureaus

Uitnodigingen (voor een perslijst) of aanvragen ontvang ik graag op per mail.

Gastblogs 

Vind je het leuk om één of meerdere artikelen te schrijven voor Lotus Writings? Mail me dan even. Eigenlijk heb ik maar twee voorwaarden: je zit in een andere situatie dan ik (thuiswerkende moeder met man en drie dochters), je schrijft foutloos Nederlands en je artikelen gaan over onderwerpen waar je als moeder (of vader!) tegenaan loopt.

Daarbij wil ik je er graag op wijzen dat ik geen artikelen plaats met politieke, sterk religieuze of ideologische inhoud.

Voor gastblogs met commerciële inhoud (zoals een verwijzing naar eigen website of die van een ander) gelden speciale tarieven. Op aanvraag kan ik je een tariefkaart of offerte sturen. 

Lotus Writings in de media

 • Website4mama.nl – gastblogger
 • Mamsatwork.nl – gastblogger
 • Dochterlief.nl (persoonlijke blog over het leven met drie dochters)
 • Zwangerkrant, regio Rotterdam Rijnmond (oplage 10.000 stuks) – redacteur en columnist
 • Nationale Schoolreismagazine – columnist
 • CGMV, landelijk tijdschrift (oplage 9.000 stuks) – interview over zwangerschapsverlof
 • Fem.club
 • Mamaliefde.nl – redacteur van een aantal SEO blogs over ouderschap

Op bovenstaande samenwerkingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ik kijk uit naar je mailtje.

Hartelijke groeten,
Merel