Winactie | Maak kans op een Sonic goodiepakket! *

Afgelopen zondag ging familiefilm Sonic in première. En om dat te vieren maak je op Lotus Writings nu kans op toffe goodiepakken van de film! Maar ik ga je natuurlijk eerst vertellen waar de film over gaat; vanaf komende donderdag kan je de review ook lezen!

Sonic

Het verhaal

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Trailer

(Stem)acteurs EN/NL

 • Tom (James Marsden)
 • Dr. Robotnik (Jim Carrey)
 • Sonic (Ben Schwartz/Najib Amhali)

Winactie Sonic the Hedgehog

Waar maak je deze week kans op?

We mogen maar liefst vier lezers blij maken met een goodiepakket van Sonic, met daarin:

 • Shoe clip
 • Popsocket
 • Shakebeker

Wat zijn de voorwaarden voor deze winactie?

 1. Laat me weten dat je meedoet in een reactie
 2. Volg Lotus Writings op social media

Op deze winactie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing

Gaan jullie ook naar Sonic the Hedgehog?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

9 Replies to “Winactie | Maak kans op een Sonic goodiepakket! *

 1. Zowel mijn zoon Ryan als ik zelf zijn een groot sonic fan. Dus deze film gaan we zeker bezoeken en zo een goodie bag lijkt mij fantastisch.

 2. Mijn dochters (7 en 10) zijn helemaal gek van sonic! Ze vragen al een paar maanden wanneer de film eindelijk in de bios is 😁
  Dus wij gaan zeker.
  Geen verrassing dus dat we kans willen maken op een goodie pakket.

 3. Wat een gave winactie. Dit brengt mij terug naar mijn eigen jeugd. Leuk om het nu weer te herleven maar dan met mijn neefje van 7.

 4. Super leuk. Ik weet nog dat mijn neefjes een Sega hadden met het Sonic spel. Dus ben zelf ook erg benieuwd naar de film. Mijn dochter kent sonic juist alleen van de tekenfilm. En die vindt ze erg leuk! Loot dus graag voor ons mee.

 5. Wat een leuke actie! Mijn twee jongens kijken uit naar de film. Ik ook want heb het spel eindeloos gespeeld op de Sega! Deze goodies vinden wij allemaal leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *