Naïf Quality Baby Care Huidverzorging

Naïf Quality Baby Care huidverzorging | Hoe reageert Rose’ gevoelige huid hierop?

NAÏF QUALITY BABY CARE HUIDVERZORGING – Naïf Quality Baby Care Huidverzorging gaf ons voor een review een volledig pakket met producten voor de huidverzorging. Van handzeep tot shampoo en crème. In mijn review vertel ik over de inhoud en het effect op de huid van Rose, die vrij gevoelig is.

Lees hier onze review van de Naïf After Sun!

Inhoud pakket Naïf Quality Baby Care Huidverzorging

  • Handzeep (250 ml.)
  • Kleine shampoo, douchegel, crème en bodylotion (samples à 15 ml.)
  • Crème (75 ml.)

huidverzorging

Waarom Naïf Quality Baby Care Huidverzorging?

Dit product is ontstaan toen bedenkers Jeroen en Sjoerd vader werden in 2012. Ze ontdekten destijds dat de bestaande babyverzorgingsproducten vol schadelijke toevoegingen zaten. Dat moest anders. Hierop ontwikkelden ze in samenwerking met diverse andere partijen de Naïf verzorgingslijn, met, in hun eigen woorden: ‘no chemicals, no bull shit’.

Eczeem en droge huid

Onze peuter heeft last van eczeem. De ene keer speelt het meer de kop op dan de andere, maar gevoelig is haar huid altijd. Daarom gebruikten we eigenlijk al nauwelijks reguliere producten, omdat die haar huid nog verder uitdrogen. Bovendien proberen we contact met water zoveel mogelijk te vermijden uit voorzorg. Ik was dan ook erg benieuwd naar de douchegel en de vette crème.

Met dit warme weer hadden we het badje tevoorschijn getrokken en ze was minstens een halfuur tot een uur druk in de weer geweest met water: spetteren, ‘duiken’ -zoals ze het zelf noemde- en lekker in het water liggen. De ultieme test dus!

huidverzorging

Onze bevindingen

Ik sloeg een handdoek om onze koude, natte peuter heen en wreef haar zachtjes droog. Daarna smeerde ik haar lichaam in met de crème. De voordelen?

  • Smeert gemakkelijk uit
  • Je hebt niet veel nodig, dus zuinig in gebruik
  • De huid is na afloop babyzacht
  • Ruikt heel subtiel, maar lekker
  • Vrolijke verpakkingen (niet het belangrijkste, maar het vermelden waard)

We konden allebei geen nadelen ontdekken. Ook tijdens het douchen merkten we dat we van zowel shampoo als douchegel heel weinig nodig hadden, het schuimt goed en zelfs de douchegel maakt de huid babyzacht terwijl ze normaal gesproken eigenlijk een vrij ruwe huid blijft houden. Kortom, we waren allemaal enthousiast!

Naïf Quality Baby Care Huidverzorging

Kijk hier in de webshop voor verschillende producten.

Prijzen

Handzeep € 7,95
Shampoo, douchegel € 9,95
Billencrème € 12,95
Bodylotion, vette crème, milde badolie € 14,95
Verzachtende babyolie € 15,95
Zonnebrandcrème € 19,95

Gebruik jij Naïf Quality Baby Care Huidverzorging ook al?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

5 Replies to “Naïf Quality Baby Care huidverzorging | Hoe reageert Rose’ gevoelige huid hierop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge