Home » Shoppen » Spelen » Review L.O.L. Surprise Bigger Surprise!

Review L.O.L. Surprise Bigger Surprise!

Alle kinderen lijken in de ban van verzamelen en unboxen. Beide trends komen samen in de vorm van L.O.L. Surprise! Wij mochten de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! uitproberen en weggeven (winactie inmiddels gesloten). In deze review vind je onze eerlijke mening over de Bigger Surprise.

We all love L.O.L.!

De populariteit van L.O.L. is ongekend. De ballen, Under Wraps, Biggie Pets… Heel veel meisjes willen ze unwrappen (is dat werkwoord al opgenomen in de Van Dale?) en die van ons zijn geen uitzondering. Dus toen hoorde dat er een nieuwe variant op de markt kwam, was ik meteen enthousiast. Het gaat om de Bigger Surprise.  

L.O.L. Surprise Bigger Surprise 

De L.O.L. Surprise Bigger Surprise biedt je vier lagen om uit te pakken én maar liefst zestig verschillende verrassingen in Eye Spy thema. Je krijgt een koffertje met daarin o.a. een Surprise Doll, Pet en Lil Sister. Het koffertje kan je natuurlijk gebruiken om al je spulletjes in te bewaren en met het poppetje, dier en het zusje hele verhalen spelen. 

Exclusief

Leuk om te weten voor de echte verzamelaars: in de Bigger Surprise van L.O.L. zitten ook exclusieve accessoires (ook pruiken en allerlei outfits!), dus het is een echte must-have. 

Unwrap: LOL Surprise Bigger Surprise! 

Kort na Sinterklaas besloot ik met de jongste dames (3 en 4 jaar oud) te gaan zitten en de verschillende lagen van onze L.O.L. Surprise Bigger Surprise te gaan uitpakken.

lol surprise bigger surprise koffer veel plastic

Bizar veel plastic in de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!

Wat direct opviel was de immense hoeveelheid plastic. Nu was dat bij de andere L.O.L. Surprises die we eerder testten ook wel enigszins het geval, maar de Bigger Surprise overtreft dat in iedere zin. Met elke laag nam mijn weerzin toe. We roepen aan de ene kant dat we moeten letten op ons klimaat en aan de andere kant geven we onze kinderen dit soort cadeaus. Vol onnodig plastic, want na afloop gooi je het weg.

Heel eerlijk? Ik vond het zelfs gênant dat ik deze samenwerking heb aangevraagd. Nu was ik verantwoordelijk voor een aanzienlijke bijdrage aan ons wereldwijde plastic-probleem. Bovendien begrijp ik de lol van het unwrappen niet goed en werden de kinderen er een beetje ongeduldig van. Dus daarom minpunten voor de lading plastic.

Poppetjes L.O.L. Surprise stinken

Na afloop vroeg ik rond bij collegabloggers. Zij herkenden het probleem dat ik hier beschrijf helemaal niet, dus misschien is het persoonsgebonden. Maar ik vind de poppetjes van L.O.L. Surprise Bigger Surprise dus enorm stinken. Echt naar plastic dat vol met chemicaliën en weekmakers zit – waarvoor je dus ook te pas en onpas wordt gewaarschuwd.

We hadden de poppetjes een tijdje in de koffer laten zitten en na openmaken kreeg ik hoofdpijn van de geur. Het voelt niet verantwoord om de kinderen met hun L.O.L. Surprise! poppetjes te laten spelen.

Schuldgevoel

Nu zit ik dus met een dilemma. Ik wil de kleintjes liever niet meer met dit speelgoed laten spelen, want het ruikt niet goed en ik heb er (milieutechnisch gezien) een rotgevoel bij. Aan de andere kant vinden ze het zelf fantastisch en zaten in eerste instantie wel lang met die poppetjes te spelen. Momenteel staat de koffer met alle inhoud in de schuur en hoop ik eerlijk gezegd dat ze hem een beetje vergeten. Tegelijkertijd drukt mijn moederlijke schuldgevoel toch op mijn hart: ze waren zo blij met hun cadeau.

Ons eindoordeel over de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise

Is de koffer zijn geld waard?

Als ik heel eerlijk ben? Ik zou het er niet aan uitgeven.€ 85,00 is echt een heleboel geld. Zeker wanneer je de koffer aan één kind cadeau doet. Maar: mocht je kind helemaal weg zijn van LOL dan krijg je dus wel veel poppetjes, pruiken en andere accessoires – in die zin is het zeker een toevoeging op je collectie.

Ik hoop je in elk geval met mijn eerlijke review van de LOL Surprise Bigger Surprise een duidelijk beeld te schetsen over de inhoud, de hoeveelheid plastic en in hoeverre het je geld waard zou kunnen zijn.

Hoe vonden de kinderen het?

Die vinden het leuk. Al krijgen ze niet de hele L.O.L. hype mee via YouTube (omdat we ze bewust geen unboxing video’s laten zien), ze speelden er wel meteen mee en verzonnen hele verhalen. Je krijgt echt heel veel spulletjes. Ook het kunnen verkleden was natuurlijk hartstikke leuk en de pruiken bleken een hit. Dus als je het hen vraagt was het zeker een goed cadeau!

En wij als ouders?

Ik weet niet zeker of ik deze vraag nog moet beantwoorden, gezien het bovenstaande. Maar als ik heel eerlijk ben: in potentie is de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! een mooi cadeau voor de echte verzamelaars. Zeker wanneer je ook het L.O.L. Surprise huis gekocht hebt. Dit kost overigens € 191,00, waarbij je 85+ verrassingen krijgt. Het levert dan wel veel speelplezier op denk ik.

De kanttekening die ik hierbij maak is dat voor mij al die plastic lagen wel uit de LOL collectie zouden mogen verdwijnen. Want hoe leuk kinderen het unwrappen misschien ook vinden, het is hartstikke slecht voor het milieu en compleet onnodig. En daarnaast wat ik zei: het materiaal ruikt vreemd. Jammer!

Hebben jullie de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise? Of overweeg je hem aan te schaffen? Stel je vragen gerust, ik zal ze eerlijk beantwoorden.

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Deze blog bevat een gekregen item

Summary
Review Date
Reviewed Item
L.O.L. Surprise! Bigger Surprise!
Author Rating
21star1stargraygraygray

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

44 gedachten over “Review L.O.L. Surprise Bigger Surprise!

 1. onze kleindochter liet gisteren zien wat de sint uit spanje voor haar mee heeft gebracht. Ik ben alleen bang dat haar wens niet uit gaat komen. Dus waag een kans om de sint een handje te helpen

 2. Dit is hey ultieme kado voor mijn dochter! Ze is helemaal fan van LOL! Een grotere verrassing zou er dan ook niet voor haar zijn! Wij gaan duimen ?????

 3. Hoi hoi,

  Dess is echt GE-WEL-DIG! Je zou maar winnen. Wow! Ik doe dan ook met liefde mee! Weet een prachtige actie Merel!

  Groetjes Claudia!

 4. Wow wat een super actie!!! Dit zou fantastisch zijn voor mijn LOL meisje!!
  Zij verdient dit omdat zij zo een mega doorzetster is ondanks vele tegenslagen! Al jaren minimaal 4x per jaar naar het ziekenhuis onder andere ondergaat zij telkens maar weer!
  Ik doe dus mee voor mijn dappere, stoere meissie waar ik heel trots op ben.
  L(ove) O(ur) L(ady)!!
  Milicia dit zou het cadeau zijn!

 5. de allerallergrootste wens van ons kleine meisje ??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 6. Nou super graag voor mijn dochters? Wauw wat zullen ze dit geweldig vinden?? Spannende tijd voor mijn meisjes dus dit zou een super afleiding voor hen zijn?

 7. Wow wat een te gekke actie en een knaller van een prijs ? mijn dochter is helemaal weg van de L.o.L en staat herstel erg hoog op haar lijstje voor sinterklaas?
  Zou dan ook dolgraag kansje voor haar maken en helemaal omdat dit het laatste jaar is dat we sinterklaas vieren? mocht ik deze voor haar winnen dan weet ik zeker dat ze helemaal hyper gaat worden tijdens uitpakken van haar favorite cadeau

 8. De LOL surprise hype is hier nog lang niet voorbij. Deze wilt mijn dochter echt heel graag voor haar verjaardag, kerst of sinterklaas (valt allemaal in 1 maand). Ik heb al uitgelegd dat dit cadeau niet helemaal haalbaar is dus het zou een super verrassing zijn als deze suprice er wel bij zou zitten.

 9. Wat toevallig dit! Ik ben net aan het appen hierover. Mijn nichtje wilde deze voor Sinterklaas, haar moeder had haar voorzichtig uitgelegd dat dit niet de bedoeling was omdat andere kinderen ook nog cadeautjes wilden en dit een beetje te duur zou zijn. Zou leuk zijn om haar alsnog hiermee te kunnen verrassen.

 10. Hoi!! Ik doe mee voor mijn nichtje Lola!! Dit zou ze echt helemaal geweldig vinden 🙂 En ik maak de blits op haar verjaardag hahahhaha 🙂

 11. Een wauw actie, en deze trotse papa wil hier graag zijn dochtertje mee verrassen die gek is van de LOL surprises

 12. Daar zal mijn 6 jarige dochter superblij mee zijn. Ze heeft er nog niets van maar ze heeft er wel iets van op haar verlanglijstje geplakt. Als ze deze L.O.L bigger surprise mocht winnen, dan heeft ze in een keer heel veel leuke dingen.
  En dat het veel tijd kost is geen probleem, ze heeft de dag na pakjesavond vrij van school (leraren hebben studiedag….)
  Ik zal nog even op FB reageren.

 13. LOL Is het zeker voor dagelijk speel en LOL Plezier ons meisje.
  Staan al zolang op het verlanglijstje.
  Elke speelgoed winkel waar ze voorbij loopt mama kommmmmm!! Even kijken naar die LOL SUPRISE BALLS!!!♡ NOU dit zou echt zo gelukkig zijn als ik haar mag blij maken met sinterklaas.

 14. Zou geweldig zijn om te winnen voor mijn dochter Cate-lynn van 10 of voor mijn kleindochter van 8!!!!

 15. Ooh dit is dus dat geweldig pakket waar mijn kleindochter met veel lof en liefde over verteld, en wat ze aan de Sint besteld , vake waagt zijn kans alvast

 16. Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF Lotus Writings <3 <3 Wat een WAANZINNIGE LOL Bigger Surprise gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien liggen maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december ? Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. ? ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 17. Ik zelf ken er niet veel van, maar daar helpt mijn kleindochter me wel mee , LOL ballen, ?, ik wist niet wat ze bedoelde , tot ze deze leuke verrassing ballen en popjes en diertjes liet zien , deze big surprise staat op haar lijstje, dus hoopt deze alleenstaande oma haar ermee te kunnen verrassen , ?❤? ideaal voor december maand , sinterklaas, kerst en ze is dan ook nog eens jarig

 18. OmG ??❤
  Wat een geweldige kans is dat?, ik heb hier een dame ?‍♀️die dol is op de LOL popjes? en diertjes❤, en van verrassingen? houd, dit is dan een een droom om cadeau? te krijgen, en deze fiere mama?‍?‍?‍? waagt haar kansje en duimt mee ??? Top kansje

 19. Wat een prachtig cadeau!! Ik doe graag mee… reactie met liefde en een snufje geluk op Facebook gezet

 20. Echt een geweldige actie, dit is echt wat ieder wil, dus ik waag heel graag een kansje

 21. JAaaaaaa LOL bigger surprise, DE droom van mijn meisje Faye ?? ze vind lol geweldig, gezellig een unboxing video maken met het uitpakken, iedere keer weer een verrassing wat er in zit en hier kan ze dan uren mee spelen! De kleinere lols spaart ze inmiddels en speelt ze dagelijks mee. De bigger suprise wil ze dolgraag en daar is ze hard voor aan het sparen. “Hij heeft zelfs meer dan 60 suprises mam!” Roept ze steeds in de speelgoedzaak! Ohh wat zou ze blij zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen ???

 22. OMG, dit is dus echt HET ultieme kado ja !! Beide dochters zouden dit dus echt HE-LE-MAAL geweldig vinden . Ook hier wagen we weer dolgraag een kansje voor 🙂

 23. Woehoeoe dit is inderdaad het ultieme cadeau! Wow zeg wat een grote koffer. Ik denk dat onze dochter Lynn dit super zal vinden. Maak ons blij zou ik zeggen!!

 24. Super gaaf onze dochter heeft het er continu over, dus ik zeg een te gek kado voor in de zak van sinterklaas! Wij wagen een kansje??

 25. voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal TOP
  daar verheugt ze zich vast enorm op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten