Review Buurman & Buurman experimenteren erop los

Binnenkort komen Pat en Mat in de bioscoop met hun nieuwste film: Buurman & Buurman experimenteren erop los. En ik mag twee lezers blij maken met vrijkaartjes! Lees snel verder waar de film over gaat en hoe je kans maakt.

Buurman & Buurman experimenteren erop los

De film

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, willen ze de appeldief vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja, waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen?

Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten

Buurman & Buurman experimenteren erop los draait vanaf 21 november 2019 in de bioscoop.

Trailer

Stemacteurs

 • Kees Prins
 • Siem van Leeuwen

Wat wij vonden van Buurman & Buurman Experimenteren erop los?

Met vier kleuters naar de film

We bezochten Buurman & Buurman Experimenteren erop los met maar liefst vier kleuters. Het perfecte testpubliek natuurlijk! Al snel zaten ze op het puntje van hun stoel geboeid naar de film te kijken en dat bleef eigenlijk het hele uur wel zo.

Buurman & Buurman maken van alles

Buurman & Buurman Experimenteren erop los bestaat uit verschillende losse filmpjes (afleveringen in principe, maar dan aan elkaar gepraat door Pat & Mat). Eigenlijk net zoals je van ze gewend bent op televisie. De leukste filmpjes vonden ze hier toch wel die met de popcorn (waarbij ze iets bedenken waardoor de hele tuin vol komt te liggen) en de autowasstraat.

Leuk voor jong en oud

De film is vermakelijk, voor zowel jong als oud. Eerlijk is eerlijk, vooraf wist ik niet heel goed of ik het niet heel saai zou gaan vinden, maar nee. Er zitten grapjes in die ook leuk zijn voor volwassenen, de stemacteurs zijn perfect gekozen bij deze rol en de kinderen hebben een geweldige vrijdagmiddag gehad. Win-win dus!

A je to!

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

19 Replies to “Review Buurman & Buurman experimenteren erop los

 1. Mijn zoontje is groot fan van buurman en buurman en kent alle filmpjes inmiddels uit zijn hoofd, wat altijd grappig is om te zien dat hij samen met de buurjongen, buurman en buurman na speelt, erg komisch altijd.

 2. Lijkt mij super leuk om te winnen voor onze eigen buurman en buurman! Onze zoon en de buurjongen. En mochten we die blokkentoren erbij winnen… kunnen ze mooi speelgoed uitwisselen samen #echtevrienden #vriendenvoorhetleven!

 3. Dit zou een leuk uitje zijn voor mijn zoontje en zijn vader. Die twee kunnen altijd heerlijk lachen om de buurmannen.

 4. Wij doen ook graag mee!
  Mijn zoontje is gek op buurman en buurman en slaapt zelfs iedere avond tussen zijn grote vrienden. De vorige film hebben we ook gezien dus deze zouden we eigenlijk ook niet mogen missen! Het spel blokkentoren kennen we nog niet, die ga ik gelijk even opzoeken!

 5. ja leuk! ik doe mee. want stiekem vind ik buurman en buurman ook superleuk en grappig, dus geen straf om mee naar de film te gaan.

 6. onze jongste dochter kijkt samen met haar papa vaak naar buurman en buurman filmpjes, en een lol dat ze dan hebben…

 7. Ohhhh, deze zal mijn zoontje Tim van 4 graag willen zien. Hij is een enorme fan van Buurman en Buurman en kan zich altijd prima vermaken met hun avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *