radbag

Shoplog | Origineel verjaardagscadeau voor onze zwager

Zwager 33

Zoals ik vorige week in mijn blog over Radbag schreef, hadden we hier een cadeau aangeschaft voor mijn zwagers 33e verjaardag. Wat het was, kon ik nog niet verklappen: we hadden elkaar nog niet gezien en anders zou hij het hier kunnen lezen. Inmiddels hebben we elkaar gelukkig gezien, omdat we gingen kerstdobbelen met vrienden. Hij kon erom lachen, vond het een erg origineel cadeau en bovendien leuk! (Extra voordeel is dat mijn zusje nu stiekem kan oefenen; mochten we in de toekomst nog eens met een groep gaan poolen, weet ik zeker dat ons team in het voordeel is)

Lees ook: Radbag: voor cadeaus die je gewoon móet hebben

radbag

Kerstdobbelen in februari?

Binnen onze vriendengroep is het traditie om jaarlijks te dobbelen voor Sinterklaas/kerst. December was echter te druk: we konden geen geschikte datum vinden en schoven ons feest door naar 2017. Om precies te zijn naar afgelopen weekend. Vooraf vermoedde ik al dat onze cadeaus hoge ogen zouden gooien. En ze bleken inderdaad een schot in de roos. Onderstaande hebbedingetjes waren gewild! Helaas was mijn zusje al snel uitgeschakeld door de griep en dus doen we het komend weekend nog eens over. Dat de onderstaande twee cadeaus al gezien zijn, maakt het fanatisme natuurlijk alleen maar groter!

Droge nagels

radbagHeb je een vriendin (of dochter) die verzot is op nagellak? Dan weet je als geen ander dat het nog weleens voor oponthoud kan zorgen. Zeker wanneer ze met natte nagels toch iets pakt of als ze op het allerlaatste moment besluit te beginnen met lakken. Voor alle wanhopige partners en ouders is er deze nagellakdroger in de vorm van een aapje. Voorzie hem van twee AAA-batterijen en je bent gegarandeerd eerder klaar dan normaal!

Veilig de zomer door

radbagWord je ook elke zomer helemaal lek geprikt? Met deze Zap-it! pijnstiller neutraliseer je de jeuk en overlast van muggenbeten of jeuk na huidcontact met brandnetels en kwallen. Ideaal, handzaam formaat en werkt hopelijk precies zoals het hoort (nog niet kunnen testen natuurlijk).

Radbag!

Had ik al gezegd dat je hebberig wordt van een rondje Radbag? Dit van oorsprong Duitse bedrijf is vastbesloten de Nederlandse markt te veroveren en ik weet zeker dat ze dat gaat lukken. Ben je dus op zoek naar originele cadeaus en wil je niet weer aankomen met het zoveelste bundeltje zwarte sokken voor de verjaardag van je man? Snuffel dan hier eens rond, want ik weet zeker dat je iets vindt naar je gading! Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van het verloop. De producten waren allemaal van heel goede kwaliteit: stevig, voorzien van een handleiding en makkelijk in gebruik. Daarom weet ik zeker dat ik hier nog eens ga shoppen!

Kende jij Radbag al?

Van Radbag mochten we een aantal producten uitzoeken voor een review.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “Shoplog | Origineel verjaardagscadeau voor onze zwager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge