radbag

Origineel verjaardagscadeau voor onze zwager *

radbag

A D V E R T E N T I E

Zoals ik vorige week in mijn blog over Radbag schreef, hadden we hier een cadeau aangeschaft voor mijn zwager 33e verjaardag. Wat het was, kon ik nog niet verklappen: we hadden elkaar nog niet gezien en anders zou hij het hier kunnen lezen. Inmiddels hebben we elkaar gelukkig gezien, omdat we gingen kerstdobbelen met vrienden. Hij kon erom lachen, vond het een erg origineel cadeau en bovendien leuk! (Extra voordeel is dat mijn zusje nu stiekem kan oefenen; mochten we in de toekomst nog eens met een groep gaan poolen, weet ik zeker dat ons team in het voordeel is)

Lees ook: Radbag: voor cadeaus die je gewoon móet hebben

radbag

Binnen onze vriendengroep is het traditie om jaarlijks te dobbelen voor Sinterklaas/kerst. December was echter te druk: we konden geen geschikte datum vinden en schoven ons feest door naar 2017. Om precies te zijn naar afgelopen weekend. Vooraf vermoedde ik al dat onze cadeaus hoge ogen zouden gooien. En ze bleken inderdaad een schot in de roos. Onderstaande hebbedingetjes waren gewild! Helaas was mijn zusje al snel uitgeschakeld door de griep en dus doen we het komend weekend nog eens over. Dat de onderstaande twee cadeaus al gezien zijn, maakt het fanatisme natuurlijk alleen maar groter!

radbag

Heb je een vriendin (of dochter) die verzot is op nagellak? Dan weet je als geen ander dat het nog weleens voor oponthoud kan zorgen. Zeker wanneer ze met natte nagels toch iets pakt of als ze op het allerlaatste moment besluit te beginnen met lakken. Voor alle wanhopige partners en ouders is er deze nagellakdroger in de vorm van een aapje. Voorzie hem van twee AAA-batterijen en je bent gegarandeerd eerder klaar dan normaal!

radbag

Word je ook elke zomer helemaal lek geprikt? Met deze Zap-it! pijnstiller neutraliseer je de jeuk en overlast van muggenbeten of jeuk na huidcontact met brandnetels en kwallen. Ideaal, handzaam formaat en werkt hopelijk precies zoals het hoort (nog niet kunnen testen natuurlijk).

Kende jij Radbag al?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Van Radbag mochten we een aantal producten uitzoeken voor een review.

Author: Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

2 Replies to “Origineel verjaardagscadeau voor onze zwager *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *