Primark shoplog watermeloen set peuter 2017

Primark Shoplog | Zomerse shirtjes en luchtige sportkleding

Primark

Als ik aan de van oorsprong Ierse winkelketen Primark dacht, voorzag ik eerlijk gezegd een dramatische winkelervaring. Ik dacht aan verhalen van anderen: vechtende vrouwen, de ervaring van een bekende wiens baby nietsvermoedend in de kinderwagen lag en bedolven werd onder de jassen van andere klanten, gigantische drukte en vooral een hoop gedoe. En toch besloot ik laatst eens te gaan kijken, omdat mijn zusje zulke leuke dingen had gehaald. We kwamen terug met een berg kleding voor € 50,00 precies.

May en Rose

Twinning

Watermeloen

Hoewel ze geen tweeling zijn, schelen ze maar weinig. En ik vind het zo schattig als ze af en toe hetzelfde dragen. Daarom haalde ik voor allebei twee hemdjes met watermeloenen. Voor 2 sets van twee shirts betaalde ik in totaal € 10,00.

primark

Kort spijkerbroekje

Hoewel ik eigenlijk niet van plan was nog iets te halen, zag ik deze korte spijkerbroekjes van € 5,50 per stuk. Die heb ik ook voor allebei gehaald. Ze vallen een beetje wijd, maar gelukkig kan je de taille verstellen met elastiek en knoopjes. Ideaal met dat heerlijke weer van de laatste weken.

primark
Vooral het detail op de zakjes vind ik superleuk!

Skinny jeans

Tja, als je dan toch bezig bent om niets te halen voor je dochters, dan kan er ook nog wel een skinny jeans bij. Grijs, omdat ik dit de mooiste kleur vond en bovendien staat het bij haar andere kleding. Toevallig vonden we later bij Zeeman een shirtje met zeepaardjes in bijpassende kleur. Win-win! Het broekje kostte € 7,00 en is maat 104. Hij valt daardoor wel wat ruim, maar is ook makkelijk te verstellen.

En verder kochten we een zakje ondergoed met daarop alle dagen van de week voor maar € 5,00.

June

Grijze joggingbroek

Omdat ze minstens drie uur per week danst, kwam een goede joggingbroek wel van pas. Deze grijze kost € 5,00. Van binnen is hij heel comfortabel en zacht, volgens June en hij is direct uitgeroepen tot haar favoriet.

Topje voor streetdance

Zelf vond ik dit hemdje van € 2,50 gelijk fantastisch. En gelukkig was June het helemaal met me eens. Past bij haar joggingbroek, maar kan ook gewoon op een zomerse dag als ze met haar vriendinnen gaat zwemmen.

Lekker warm vest

Na het dansen is het belangrijk dat haar spieren beschermd zijn tegen de kou van buiten. En hoewel dat nu natuurlijk reuze meevalt, kan het ‘s avonds nog weleens fris zijn. Zeker richting het najaar. Daarom kochten we ook een lang roze vest. Hij is lekker zacht en kostte € 8,00.

Primark

Behalve deze kleding kochten we ook nog een zwarte legging voor € 2,50 die ze nodig had voor een dansoptreden.

Sophie’s choice

Ook mijn zusje heeft wat kleding ingeslagen voor haar zoontje bij Primark!

Het oranje shirtje komt uit een set van twee (het ander is donkerblauw gemêleerd) en kostte € 5,00 totaal. De zwembroekjes koop je ook per tweetal, voor € 6,00.

Hoe vrolijk is dit shirt voor € 4,50? Lekker zomers!

Wat vind je van onze nieuwe aankopen?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

4 Replies to “Primark Shoplog | Zomerse shirtjes en luchtige sportkleding

  1. Nog een korte aanvulling. De zwembroekjes hebben geen binnenbroekje en ondanks dat er nog luiers gedragen worden, ben ik na het lezen van de blog over binnenbroekjes toch iets bewuster van het ‘gevaar’ hiervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge