Waarom elke man een polo zou moeten hebben!

rode polo

Polo

Als ik mijn kledingstijl zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: ‘sportief klassiek’. Ik vind het leuk om soms een stropdas te dragen, bretels en – mits de kinderen niet in mijn buurt zijn – een goed overhemd of mooie polo. Tegelijkertijd moet ik me vrij kunnen bewegen. Strakke shirtjes en skinny jeans zijn dus niet aan me besteed.

Waarom elke man een polo in zijn kast moet hebben:

Een polo is praktisch

Persoonlijk vind ik polo’s erg lekker zitten. Ze flatteren vaak, omdat ze niet zo strak zitten als T-shirts en zijn lekker luchtig in de lente/zomer.

Nette uitstraling

Met het dragen van een poloshirt ga je net een stapje verder dan een ‘gewoon’ shirt en ben je weer niet zo chic als met een overhemd. Je zit precies in het midden zonder afbreuk te doen aan een nette kledingstijl. En je kan polo’s vrijwel overal dragen: naar kantoor, op een terrasje in de late avondzon, tijdens een barbecue-avond met vrienden of een feestje – je zit vrijwel altijd goed en bent bijna nooit under- of over-dressed.

Geeft je een volwassen en serieuze uitstraling

Waar T-shirts met print je misschien juist de look kunnen geven dat je nog heel jong bent (of dat op zijn minst wil lijken) en een overhemd soms juist weer te netjes is voor de gelegenheid, straal je met een polo uit dat je serieus genomen wil worden. En mensen doen dat ook, is mijn ervaring. Bovendien is hij lekker veelzijdig: hij kan worden gedragen op een nette pantalon maar ook boven je jeans.

Mijn Polo van Hemdvoorhem.nl

Van Hemdvoorhem.nl kreeg ik deze mooie brandweerrode polo van OLYMP, gemaakt van een luchtige, ademende en soepel vallende stof. Perfect voor deze (eindelijk) warme lentedagen dus. Ik heb hem inmiddels al een paar keer aangehad en ik heb al meerdere complimenten gekregen. Leuk detail: Rose koos hem voor me uit. Verzending verliep erg soepel: Merel bestelde mijn nieuwe polo op donderdag en vrijdagmiddag bracht de bezorger hem.

Vlek

Normaalgesproken draag ik mijn goede kleding alleen bij gelegenheden waarvan ik bijna zeker weet dat het ook mooi blijft. Dat ik laatst dus mijn nieuwe rode polo droeg naar een event voor de blog, was – in gezelschap van de kinderen – toch een beetje living on the edge. Weinig verrassend: een bioscoopfilm later zat hij onder de chocoladevlekken. Maar hier zie je wel meteen weer de voordelen van kwaliteitskleding: Merel waste de vlek er snel uit en inmiddels lijkt hij er nooit te hebben ingezeten.

Verdere informatie

  • 100% (piqué) katoen
  • Verstevigde elastische boorden bij de mouwen
  • Model: Modern Fit (licht getailleerd)
  • Lengte: 73 cm, taille: 103 cm (maat M)/
  • Verkrijgbaar in maat S-4XL
  • Prijs: € 59,95

Hemdvoorhem.nl

Deze online webshop richt zich volledig op mannenkleding: van overhemden, polo’s en truien tot ondergoed en sokken, vrijwel alles is hier te koop. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken staat bij ieder product een duidelijke maattabel. Want, om er maar even een typisch mannelijke uitspraak tegenaan te gooien: meten is weten! En mocht je nu twijfelen over je nieuwe aankoop, vraag dan vooral online stijladvies. De voordelen van een ‘echte’ winkel dus ook gewoon online!

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Dit artikel bevat een opgestuurd product van Hemdvoorhem.nl.

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

2 thoughts on “Waarom elke man een polo zou moeten hebben!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten