Musthave: platformsneakers met panterdetail *

Laatst mochten we bij Sacha nieuwe schoenen uitkiezen. Dat werden deze toffe zwarte platformsneakers met een panterdetail aan de achterzijde. June combineerde ze met haar favoriete outfit (van het moment)! Kijk en lees je mee?

Dol op sneakers

Onze oudste dochters verslijt sneakers bijna zoals ik koekjes 😉 Of anders gezegd: als we haar de kans gaven, had ze ongetwijfeld een indrukwekkende verzameling in de gang staan. Maar goed, op deze leeftijd kan je natuurlijk best met twee paar schoenen vooruit. Zeker zolang je nog in de groei bent, dus die verzameling moet even wachten tot later!

Laatst was ze echter toe aan nieuwe schoenen. En omdat ze ontzettend goed haar best doet op school en haar cijfers steeds beter worden sinds ik het loslaat, vonden we dat het wel tijd was om haar iets leuks te geven. Nieuwe sneakers dus en dit keer even iets anders dan ze normaal kiest!

Zwarte platformsneakers

Deze toffe platformsneakers met panterdetail zijn van Sacha Shoes en kostten nu € 79,99. June is er zo blij mee! De zool is heel fijn en lekker hoog, dus helemaal van nu. Daarnaast is het een goede afwisseling met haar witte schoenenverzameling en dit past ook overal bij.

Op de foto hierboven combineert ze de schoenen met haar favoriete trui van Tumble and Dry en grijze jeans van Zara. (herfstcollectie 2019). Daarbij draagt ze haar favoriete Tommy Hilfiger winterjas (wintercollectie 2018/2019).

Wat vind jij van de nieuwe schoenen? Ben jij ook dol op sneakers of ga je liever voor een nettere schoen?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Dit artikel bevat een opgestuurd product

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *