Circle of gentlemen

Shoptip | Circle of Gentlemen maakt strijken overbodig!

CIRCLE OF GENTLEMEN – Gastblogger Ro ontving van Overhemden.com een nieuw overhemd van Circle of Gentlemen. Hij schrijft waarom hij zo blij is met dit nieuwe, nagenoeg strijkvrije overhemd.

Zelf strijken

Vorige keer konden jullie al lezen dat Merel een hekel heeft aan het strijken van mijn overhemden. Daarom doe ik het in de praktijk meestal zelf. Uiteindelijk ben ik ook degene die hem aantrekt. Ik ben niet de enige, zo blijkt uit onderzoek. Steeds meer mannen strijken hun overhemden zelf: maar liefst 59%. En dat horen we ook wel terug wanneer we met vrienden afspreken. De vrouwen kijken elkaar veelbetekenend aan en de mannen praten met elkaar over de beste exemplaren – meestal waar je het minste strijkwerk aan hebt. Gelukkig behoren onze dames niet tot de 2% die volgens dit onderzoek weleens een kledingstuk van hun partner expres verpest heeft!

Circle of Gentlemen

Het Nederlandse overhemdenmerk Circle of Gentlemen is opgericht in 2006 en wordt inmiddels door heel Europa verkocht. De twee vrienden JanJaap van Gent en Michel van Kommer begonnen met de productie van overhemden, maar breidden hun collectie steeds verder uit. Inmiddels verkopen ze ook broeken, jassen, truien, colberts en meer. Hoogwaardig katoen maakt dat deze overhemden van zeer hoge kwaliteit zijn. Dat voel je. De stof is heel fijn en zacht, wat het draagcomfort verhoogt. Het merk laat de overhemden weven in Italië. Kenmerkend is de hoge boord en drie knoopkragen, waardoor Circle of Gentlemen bekendheid verwierf.

Een nieuw overhemd

Van de website Overhemden.com kreeg ik een nieuw overhemd toegezonden. Een mooi, degelijk exemplaar in wit met grote lichtbruine en blauwe ruit. Ik zou het zelf waarschijnlijk niet hebben uitgezocht, maar dat vind ik zeker niet erg. Het haalt me uit mijn comfort zone. Hij zit heel erg lekker, is getailleerd en kleedt daarmee mooi af. Bovendien ga ik binnenkort weer eens winkelen, dus dan koop ik er gewoon een passende broek bij. De dag dat ik hem aandeed, complimenteerde June me direct bij binnenkomst: ‘Staat je goed!’ En aangezien we allemaal weten dat ze geen blad voor de mond neemt, was dat voor mij een fijne bevestiging. Merel liet zich echter wel iets kritischer uit. Zij vond de stijl van het overhemd naar eigen zeggen ‘niet passen bij een jonge dertiger’. Al voegde ze eraan toe dat mij alles staat.

circle of gentlemen

Meer informatie

Dit overhemd kost € 99,95 en is verkrijgbaar via deze link. Het is easy iron, gemaakt van 100% katoen en heeft een 1-knoops boord.

Heb jij ooit een kledingstuk expres verpest tijdens het strijken?

Dit blog is een samenwerking. Ik kreeg dit overhemd toegezonden door Overhemden.com.
Voor meer informatie over samenwerkingen, verwijs ik je naar de Disclaimer.

 

Author: Ro

Ik ben Ro (33), vriend van Merel en (stief)vader van June (11), Rose (3) en May (2). In het dagelijks leven werk ik als uitvoerder voor een grote energiemaatschappij, behalve vrijdag: die dag is voor de kinderen. Zo nu en dan schrijf ik een blog met mijn vaderlijke kijk op opvoeden.

4 Replies to “Shoptip | Circle of Gentlemen maakt strijken overbodig!

  1. Uhm met strijken? Nee. Ik heb wel ooit een stuk uit zijn overhemd geknipt. Ja echt waar. Hoogzwanger wilde ik een knoopje vastmaken (was losgeschoten of iets dergelijks) en ik wilde een draadje afknippen. Voor ik het wist zat de schaar in het rugpand van het overhemd en had ik er een flinke jaap uitgeknipt. Geen idee hoe het kwam. Wat ik deed. Wat ik dacht. Feit is wel dat ik daarna nooit meer dat soort klusjes heb hoeven doen 🙂 En nee. Ik deed het niet expres (dat is nog wel het ergste geloof ik 😉
    Rory onlangs geplaatst…Reactie op Denk jij aan je vrouwenhart? door Rory BlokzijlMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge