over mijLieve lezer,

Misschien ben je hier voor het eerst of wil je nu weleens weten wie er achter al die blogs zit, die soms de grens van oversharing weleens lijken te overschrijden ūüėČ Ik wil je in elk geval welkom heten in ons leven en zal me even voorstellen.

Mijn naam is Merel (33) –¬†of ‘mama’ zoals ik minstens 20.934 keer per dag word genoemd door √©√©n van mijn drie dochters: June (10), Rose (2) en May (1). Op mijn blog gebruik ik hun tweede naam, zodat ze nog enigszins anoniem kunnen blijven. Je vindt hier ook weinig herkenbare foto’s van hen.

Wie ben ik?

Ik ben een dromer, levensgenieter¬†en ontzettend ongeorganiseerd warhoofd. Desondanks lukt het me dagelijks te bloggen. Maar ik zou dit allemaal niet kunnen zonder mijn steun en toeverlaat, eerlijke¬†‘spiegel’¬†en fantastische wederhelft Ro. Hij vult me aan waar het mij aan ontbreekt: hij is namelijk gegarandeerd op tijd, heeft zijn zaken altijd goed op orde en leeft naar het motto business before pleasure.

Wat vind je op Lotus Writings?

Naast persoonlijke verhalen over de hindernissen die we soms tegenkomen als gezin, twijfels die ik heb en ervaringen, wil ik mijn lezers ook graag voorzien van informatie. Wat moet je bijvoorbeeld doen als je zoon of dochter ineens thuiskomt met hoofdluis? Of hoe zit het eigenlijk met Cito entreetoetsen en schooladviezen? Welke stappen onderneem je wanneer je dreumes overstapt van ledikant naar peuterbed?

Samenwerkingen

Geregeld komen op Lotus Writings ook samenwerkingen voorbij. Dat kan in de vorm van een advertorial (betaalde advertenties), review van bepaalde producten of dagjes weg, winacties en persberichten om jullie te voorzien van het laatste nieuws. Hierbij ben ik altijd eerlijk over onze ervaring, al schrijf ik het liefst natuurlijk over dingen waar ik zelf ook heel enthousiast van word. Een voorbeeld is onze middag op Tiengemeten, waar we echt van genoten hebben.

Volg je eigen weg

Mijn teksten zijn geen voorschrift maar een kijkje in ons gezin. Haal er vooral uit waar jullie iets mee kunnen, maar neem het niet voor waarheid aan. Ieder gezin is immers anders, net zoals ieder mens afzonderlijk! Bovendien geloof ik er niet in dat de puzzel van het ouderschap maar één oplossing kent.

Ik hoop je nog eens terug te mogen zien!

Liefs,

Merel
Blogger op Lotus Writings, online magazine voor mama’s en meer


Hoe ik aan de naam Lotus Writings kom, kun je hier lezen!

Lotusbloem – Shutterstock

5 Replies to “Over Merel, de vrouw achter Lotus Writings: welkom in ons leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge