radbag

Originele cadeaus vind je bij Radbag *

radbag

A D V E R T E N T I E

Op zoek naar originele cadeaus die een onuitwisbare indruk achterlaten bij de ontvanger? Probeer Radbag eens! Deze online webshop verkoopt fantastische gadgets en echt, voor ieder wat wils!

Originele cadeaus

Ik vind het steeds lastiger worden om voor verjaardagen van leeftijdsgenoten met iets originelers op de proppen te komen dan een waardebon, geld of een foto(lijst/boek). Vroeger was dat voor mijn gevoel zoveel makkelijker. Je kocht hebbedingetjes voor elkaar. In mijn tienerjaren had je bijvoorbeeld van die opblaasbare accessoires voor op je kamer of knijpertjes om een foto op te zetten. Zat je altijd goed! Maar dan word je ouder en past die hysterische neonpoef niet langer bij je whitewash laminaat of monochroom inrichting. Toch dus maar gaan voor een bon?

Lees ook: Shoplog Radbag

Radbag

radbag

Dat dacht ik althans, tot ik deze website ontdekte. Al moet ik je wel een kleine waarschuwing geven: eenmaal op de website word je behoorlijk hebberig. Niet alleen voor anderen, maar vooral ook voor jezelf. Wat dacht je van voorverwarmde walvispantoffels? Een complete eenhoorncollectie? Of een robot-gestuurde stofbal die alle pluisjes op je vloer bijeen verzamelt? Maar wat ik oprecht geniaal vond (ik baalde serieus dat ik geen Star Wars fan ben) is toch wel deze Chewbacca badjas.

Zwager

De gelegenheid waarvoor ik bij Radbag ging neuzen, was de verjaardag van onze zwager. Hij is net 33 geworden. Daarom besloten we hem dit jaar iets te geven waar je weliswaar nooit om zou vragen, maar wat je wel leuk vindt om te krijgen – dat hoopten we althans. Helaas kan ik niets verklappen, omdat we nog steeds op bezoek moeten. Volgende week volgt daarom nog een blog met foto’s. Het enige dat ik erover kan zeggen, is dat we het zelf ook fantastisch vinden. Daarnaast kochten we ook kleinigheidjes voor een dobbelspel met vrienden, die ik ook zal laten zien. Hoewel we hem niet kochten, had onderstaande verzameling Duits bier ook een goed cadeau kunnen zijn.

radbag

Valentijnsdag

Mocht je geen jarigen in je buurt hebben, dan kan je zeker ook terecht bij Radbag terecht voor Valentijn. En waar de meeste websites toch wel vooral ingaan op cadeaus voor haar, kan je hier ook allerlei bijzonders halen voor hem. Bijvoorbeeld Rocking Whiskyglazen, een stoere Heisenberg snijplank van hout en deze geniale toverstaf die je kan gebruiken als afstandsbediening. Kan je dus gewoon elke dag zonder gêne spelen dat je Harry Potter bent!

radbag

Ken jij de cadeaus van Radbag al?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

De foto’s bij dit blog mogen in geen geval worden gedupliceerd of gedownload.
Van Radbag mochten we voor dit blog een aantal cadeaus uitzoeken, daarnaast haalden we zelf ook iets.
 

Author: Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

3 Replies to “Originele cadeaus vind je bij Radbag *

  1. Ik heb er wel van gehoord ze hebben daar echt van die hebbedingen. Die badjas is echt grappig, zou Deon super vinden als zijn vader die aan heeft haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.