oo shopping

OO Shopping | De droom van een strak en licht interieur *

oo shopping

Momenteel staat het interieur van ons huis op een laag pitje. Dat heeft natuurlijk te maken met kinderhandjes vol zand en eten, potloodstrepen op de salontafel en houten autootjes die krassen maken op de meubels. Allemaal geen punt, maar uiteraard ook geen inrichting waar je jarenlang in wil leven. Tot we zover zijn dat we alles kunnen aanpassen, doe ik inspiratie op via Pinterest en online shops, zoals warenhuis OO Shopping.  

Onrust in het interieur

Eens in de zoveel tijd krijg ik zo’n onrustig gevoel. Dan wil ik het liefst stante pede de volledige achtertuin op de schop gooien. Of alle meubels een stoelendans laten doen, puur om weer even een frisse wind door het huis te laten waaien. Dat voelt voor mij een stuk lekkerder. Ro heeft daar – zoals de meeste mannen – werkelijk niks mee. ‘Vroeger’ was ik dan ook veel extremer. Dan veranderde ik het complete interieur en de indeling, voor zover de woning het destijds toeliet. Maar in een relatie sluit je compromissen. In ons geval komt dat dus neer om een gematigde verandering.

Hoe pak je dat dan aan?

Onze basis in huis is vrij rustig. We houden neutrale kleuren aan. De muur is grotendeels wit, een klein gedeelte lichtblauw (een beetje zoals de zee in het Caribisch gebied). En verder wissel ik vooral met accessoires. Ik koop nieuwe spulletjes, gooi of geef een deel weg en schuif hier en daar. Dat kan vooral met hand-/theedoeken, kaarsen en houders, vaasjes, kussenhoezen en bloemen. Het is per saldo een kleine handeling, maar voor mij scheelt het enorm. Ik geniet gewoon heel erg als alles anders is. Tot Ro’s verveling herhaal ik vaak ook tot vervelens toe hoe leuk het is geworden, ‘vind je niet?’ Hoewel hij daar wel aan gewend is.

Later als ze groot zijn…

In de toekomst hoop ik echter toch nog een keer de hele woonkamer op de schop te kunnen nemen. Zo’n beetje tegen de tijd dat de kleintjes groter zijn en niet meer overal hun kleurpotloden overheen laten gaan. Tot we zover zijn laat ik me vaak inspireren op Pinterest of struin internet af naar leuke websites.

Bohemian industrial?

Mijn stijl varieert tussen een Ibiza-achtige bohemian-stijl en industrieel. Complete tegenpolen dus die voor mij absoluut niet te verenigen zijn in één geheel. Aangezien Ro’s voorkeur toch naar dat laatste uitgaat, zal de woonkamer waarschijnlijk strak worden. Wat mij dan erg leuk lijkt, is een complete meubelset. Dan weet je dat alles bij elkaar past en krijg je ook geen kleurverschillen. Dat vind ik namelijk een nadeel wanneer je losse meubels koopt. Ik hou van lichte kleuren in mijn interieur. De kleur en het thuisgevoel creëer je zelf met je accessoires, maar de basis oogt door lichte kleuren heel kalm. Iets dat je als ouders van drie kinderen best kan gebruiken!

OO Shopping

OO Shopping staat voor Online en Offline shoppen. Op dit platform kunnen verschillende webshops hun ‘deuren openen’. Dat betekent voor jou dus dat je niet allerlei afzonderlijke websites hoeft af te struinen, maar allerlei producten vindt onder één digitaal dak. Dé leverancier voor alles dat je zoekt op gebied van lifestyle, huis en interieur.

Wat is jouw interieurstijl? En kende je OO Shopping al?

Huiskamer  – Shutterstock

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

One Reply to “OO Shopping | De droom van een strak en licht interieur *”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *