Olymp review overhemden.com

Transformers: de ultieme test voor mijn marineblauwe overhemd van Olymp!

Ro ontving laatst een nieuw overhemd van Overhemden.com. Dit donkerblauwe exemplaar van Olymp bleek hem als gegoten te zitten. Hij lijkt zelfs bijna custom made – alsof zijn lichaam model heeft gestaan voor deze hemden (mijn woorden). Gisteravond ging hij naar de bioscoop met één van zijn beste vrienden voor een bijna drie uur durende zit bij Transformers. Tijdens de hittegolf dus. In zijn nieuwe overhemd… Hoe dat afliep?

Ongeduld: een nieuw overhemd met de post

De postbode klopt op het keukenraam (ja idd, kloppen, want de bel doet het niet). Merel sprint, in de veronderstelling dat het pakketje voor haar is, met een noodgang naar de deur en neemt de zak vrolijk in ontvangst. Tot ze ontdekt dat het afkomt van Overhemden.com – en daarmee voor mij is. Ze overhandigt me het pakket enigszins teleurgesteld, wetend dat ik graag op mijn gemak iets uitpak. Vaak later op de dag dus. Of – en dan vervloekt ze me bijna – morgen zelfs. Inwendig moet ik lachen om haar hangende mondhoeken. Wat dat betreft is haar gezicht echt een open boek!

Chic marineblauw

Maar goed, de kleintjes zijn rustig aan het spelen en June zit op school. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar het nieuwe overhemd van Olymp. Om Merel nog een beetje te pesten open ik de verpakking rustig. Niet veel later sta ik, blij verrast, met een mooi donkerblauw exemplaar in handen – een kleur die elke man staat. Naast me hoor ik goedkeurende woorden. Fijn dat Overhemden.com me nog steeds elke keer weer weet te verrassen met een fijn overhemd. Deze is ideaal voor duurdere restaurants of bruiloftsfeesten. Of de bioscoop. Want daar ging ik gisteravond naartoe met één van mijn beste vrienden.

Transformers

Met Transformers hadden we een behoorlijk lange zit. De ideale situatie om te testen hoe het overhemd draagt tijdens een hittegolf in een plakkerige bioscoop. Waarom ook niet? Dan weet je meteen of hij goed ademt. En dat deed hij, al hou je met dit weer natuurlijk niet tegen dat je overhemd op een gegeven moment aan je lichaam plakt. Wat dat betreft had ik misschien beter een shirt kunnen aantrekken… Maar goed, je wil een fatsoenlijke review schrijven of niet! Alles voor de blog 😉

Custom made

Mijn nieuwe donkerblauwe overhemd zit als gegoten. Hij voelt bijna custom made en als een tweede huid. Daarnaast kleedt het donkerblauw af en is hij als gezegd echt chic. Dat maakt hem perfect voor een grote variëteit aan gelegenheden. Van het huwelijk van je beste vriend tot een casual vrijdagmiddagborrel.

Olymp

Wist je dat…

  • Olymp een Duits overhemdenmerk is
  • Dat Olymp één van de grootste overhemdencollecties ter wereld heeft
  • Er zes pasvormen zijn, van Luxor Modern Fit tot de super getailleerde No 6 Six
  • Alle Olymp overhemden strijkvrij zijn
  • Je hier de complete collectie bij Overhemden.com kunt zien

Algemene informatie over mijn Olymp overhemd

Prijs € 59,95
Weving fijne poplin
Boord New York Kent
Pasvorm Slim Fit
Collectie Level Five

Overhemden.com

Naast gratis verzending boven € 50,00 binnen Nederland en België, kenmerkt Overhemden.com zich door kwaliteit. De juiste merken voor de man van nu. Als je geen idee hebt welke maat je precies moet nemen, dan zijn de vakkundige medewerkers slechts een muisklik van je verwijderd. Naast Olymp verkopen ze hier ook andere topmerken als Seidensticker, Circle of Gentlemen, Arrow en Profuomo.

Dit marineblauwe overhemd van Olymp werd ons toegezonden door Overhemden.com.

Author: Ro

Ik ben Ro (33), vriend van Merel en (stief)vader van June (11), Rose (3) en May (2). In het dagelijks leven werk ik als uitvoerder voor een grote energiemaatschappij, behalve vrijdag: die dag is voor de kinderen. Zo nu en dan schrijf ik een blog met mijn vaderlijke kijk op opvoeden.

One Reply to “Transformers: de ultieme test voor mijn marineblauwe overhemd van Olymp!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge