Linescapes

Shoptip | Nieuwste collectie Prénatal: ‘Linescapes’ – Less is more!

Vrijdag 14 februari lanceert Prénatal de nieuwste collectie ‘Linescapes’ van haar eigen label Sweet Petit by Prénatal. De limited edition kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail – ‘less is more’, luidt het motto. De newborn collectie van Sweet Petit by Prénatal is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal van maat 74 t/m 104

Linescapes

Inspiratie van de collectie

‘‘De collectie ‘Linescapes’ is geïnspireerd door architectuur, door te spelen met diverse lijnen, ruiten en strepen wordt spanning opgezocht in de ontwerpen. Dit spel van lijnen, ruiten en strepen zie je terug in de artworks, maar óók in de styles zelf, waar gespeeld wordt met vlakverdeling. De mooie breistyles, inmiddels kenmerkend voor de Sweet Petit collecties, mogen natuurlijk ook in deze collectie niet ontbreken. Het kleurbeeld is rustig, waarbij vergrijsd blauw en lila een perfecte aanvulling zijn. Neonoranje is een accentkleur die als herkenbaar element terugkomt in onder andere de labels aan de kleding’’.

Linescapes

Musthaves

‘‘De musthaves in deze collectie zijn de eendelige pakjes voor boys en girls in een fijn breisel. Door de speciale verftechniek krijgen ze een stoer karakter. Het donkerblauwe sweat jurkje voor de meisjes, met daarop een hele verfijnde lijnprint mag in de collectie niet ontbreken, zeker gecombineerd met een neutrale legging. Daarnaast zijn de gebreide vestjes in grijsblauw en lila door de mooie kleuren een rijke aanvulling op het neutrale kleurbeeld. Voor boys is de sweater in lichtblauw met doorsnijdingen en ruitprint een key-item, goed te combineren met een denim of juist met een donkerblauw broekje in sweat materiaal’’.

Linescapes

Ervaring

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Kom jij ook graag bij Prenatal?
En koop je daar weleens kleding?

De foto’s bij dit persbericht mogen in geen geval zonder toestemming gekopieerd of gedupliceerd worden.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge