Home » Huis en tuin » Tuin » Deze 5 dingen mogen niet ontbreken in je droomtuin

Deze 5 dingen mogen niet ontbreken in je droomtuin

droomtuin niet ontbreken

Onze tuin is een rommeltje op het moment. Er staat te veel onkruid, de tegels liggen wat scheef en we hebben eigenlijk gewoon veel te veel van alles. Een droomtuin? Dat is voor ons al een achtertuin die er fatsoenlijk uitziet. Maar als ik echt mag dromen? Dan zou ik de volgende dingen zeker willen hebben!

Mijn droomtuin: 5 dingen die dan niet mogen ontbreken

Een plek om heerlijk te relaxen

Vroeger wilde ik al een hangmat, maar door de jaren heen veranderde dat. Ik vind het namelijk ook prettig om te kunnen lezen tijdens het ontspannen, dus ga ik liever voor een tuin relaxstoel. Benen omhoog, drinken en eten in de buurt en heerlijk tot rust komen. Kom maar door met de lente!

Een fijne speelplek voor de kinderen

Momenteel staat er een trampoline, speelhuisje en her en der ligt speelgoed verspreid. Dat moet anders. Een fijne speelplek voor de kinderen mag niet ontbreken, maar kan een stuk logischer. Bijvoorbeeld met één speeltoestel en verder misschien een krijtbord tegen de schutting. Denk dat ze dat fantastisch zouden vinden!

Tuinset

Behalve die relaxstoel in de tuin, lijkt het me ook fijn om een goede tuinset te kopen waarvan je ‘s zomers kunt genieten met je vrienden. Barbecue aan, kaarsjes branden en lichtjes aan de schutting… Zie je het al voor je?

Afbeelding, Romolo Tavani – Shutterstock

Moestuin

Ondanks dat het me ontbreekt aan groene vingers, vind ik het starten van een moestuin juist wel weer heel leuk. Althans het idee, ik weet niet of ik het kan volhouden. Hoe leuk is het om je eigen geteelde groenten op tafel te toveren? Ook voor de kinderen een mooie les.

Mooie bloemen

In de zomer hoort het erbij: verschillende veldbloemen waar bijen loom tussendoor zoemen, vrolijke kleuren in je tuin en je echt even op vakantie in eigen land wanen. Ik kan niet wachten tot we aan de slag gaan!

Wat mag absoluut niet ontbreken in jouw droomtuin?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Afbeelding, Photographee.eu – Shutterstock

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten