kleuterbios

Erop uit tip | Nick Jr. kleuterbios met Blaze!

Dol op Nick Jr.

Onze dochters zijn gek op Nick Jr. en dan vooral Blaze, Paw Patrol en Dora. Hoe leuk zou het zijn om Rose een keer mee te nemen naar de speciale kleuterbios die Nick Jr. komend weekend in maar liefst 26 verschillende Pathévestigingen organiseert? Tijdens het afspelen van verschillende afleveringen wordt het licht niet volledig uitgezet en het geluid gaat zachter. Perfect voor kleine kinderen dus en een ideaal dagje uit! Bijvoorbeeld om te vieren dat je vakantie begint (voor de regio Noord althans).

Kleuterbios en de speciale Kids Combo

Ik vertelde al dat geluid en licht worden aangepast aan de doelgroep. Maar er is meer! Zo krijgen kinderen de speciale Kids Combo om de ervaring helemaal af te maken: drankje, popcorn, snoep en kleurplaat of speciale verrassing. Daarnaast kan je in Pathé Amsterdam Arena verschillende extra activiteiten doen. Wat dacht je van op de foto gaan met Blaze? Knutselen, spelen of glittertattoos?

Wat krijg je te zien?

Tijdens de kleuterbioscoop krijgen de kinderen filmpjes te zien van Blaze, Paw Patrol en Rusty Rivets. Het fijne aan Nick Jr. vind ik het educatieve element en de lessen in normen en waarden.

In de kleuterbios krijg je meerdere afleveringen te zien die nog niet eerder zijn vertoond.

kleuterbios

Blaze

De serie vindt plaats in Axle City. Een jongetje, genaamd AJ, en zijn altijd vriendelijke monstertruck Blaze strijden tegen hun vijand Crusher, die hen (uit jaloezie) elke keer weer probeert te dwarsbomen. Crusher vindt bovendien van alles uit en dat mislukt dan steeds jammerlijk, waarop AJ en Blaze hem vaak moeten redden. Ze gebruiken hiervoor wetenschappelijke kennis en krijgen hulp van hun vrienden.

Paw Patrol

In Avonturenbaai leidt jongetje Ryder zes pups op tot reddingshonden. Elke pup heeft zijn eigen kwaliteiten. De één is ‘brandweerman’, een ander ‘politieman’ en een derde bouwvakker. Iedere aflevering raakt iemand in nood en dan komt Paw Patrol in actie.

Rusty Rivets

Deze hitserie is vanaf maart ook te zien in Nederland, maar je kan nu al een voorproefje krijgen in de bios! Hij draait om de jonge uitvinder Rusty uit Sparkton Hills, die samen met zijn vriendin Ruby, robot Botasaur en kleinere robots (Bits) avonturen beleefd. Hierbij komen zijn uitvindingen natuurlijk goed van pas. Kinderen leren hiervan meer over wetenschap en technologie.

Meer informatie

Klik hier om te weten in welke bioscopen je allemaal terecht kunt voor de Nick Jr. kleuterbios. De kosten zijn € 8,00 per bioscoopkaartje (dus voor kinderen en volwassenen dezelfde prijs), waarbij de Kids Combo inbegrepen zit.

Lees hier het verslag


De afbeeldingen bij dit blog mogen in geen geval overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming van rechthebbenden.

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

2 Replies to “Erop uit tip | Nick Jr. kleuterbios met Blaze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge