newsflash 7

Newsflash 7: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 7: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

De laatste trends in Newsflash 7

Kinderkleding

  • Misschien heb je het al gezien, maar Zeeman viert haar 50e verjaardag! Ter gelegenheid van dit speciale jubileum gaat het oer-Hollandse concern as. zaterdag 3 juni 2017 om 14.00 uur een bijzondere uitdaging aan: het wereldrecord bellenblazen verbreken. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen! Iedere klant in de periode van 27 mei tot en met 9 juni 2017 krijgt bovendien een gratis bellenblaas én maakt kans op bijzondere prijzen!

Fashion

  • Ken je SOXS al? Deze natuurlijke, volledig diervriendelijke en eerlijk geproduceerde sokken zijn gemaakt van hele zachte schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Voor de wintermaanden zijn er al de langere sokken die heerlijk warm zijn, maar nu komt het merk ook met een kortere sok voor de zomer. Ideaal als alternatief voor zweterige pantoffels of in plaats van je slippers. Ze kosten € 16,95.

Verzorgingsproducten

  • De producten van Alphanova BABY zijn heerlijk zacht en kalmerend voor de tere babyhuid. Ze zijn verrijkt met biologische amandelolie, kamille en lelie. Je kan bijvoorbeeld de 3 in 1 bubbelwash (voor in bad, onder de douche en te gebruiken als shampoo) aanschaffen voor € 13,30, moisturizing milk voor € 13,15 en natural baby wipes voor € 7,05. Allemaal te koop bij webwinkel SoloBioMooi.

Entertainment

  • 8 juni is Wereld Vriendendag. Op deze dag staat alles uiteraard in het teken van vriendschap. En wat is er nu toepasselijker dan LEGO Friends? Seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD.

newsflash 7

Erop uit

  • Op attractiepark Duinrell kan je sinds kort één van de 41 Premium Plus Duingalows huren. Je bent van alle gemakken voorzien, zoals boxsprings, vaatwasser en in een aantal gevallen ook een infraroodsauna. Ze liggen midden in de prachtige natuur, maar natuurlijk op loopafstand van het park. De eerste Premium Plus Duingalow is getest door de familie Elzas uit Vlissingen, die hier de verjaardag van dochter Quinty vierden.

newsflash 7

  • Tijdens het Pinksterweekend (3, 4 en 5 juni as.) kan je genieten van je helden tijdens het Telekids Familiefeest. Ze zijn er allemaal: Brandweerman Sam, Pipo de Clown, Fien en Teun, Super 4, Bibaboerderij, Chloe’s Toverkast en vele anderen! Bovendien kan je na het concert een bezoekje brengen aan het Boerderijplein. Kortom, genoeg te beleven. Het Telekids Familiefeest vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tickets verkrijgbaar van € 10,00-25,00 en kinderen tot 1 jaar zijn gratis.
Heb jij al leuke plannen voor het Pinksterweekend?
En denk je dat je mee gaat doen aan de recordpoging van Zeeman?

Alle foto’s in Newsflash 7 zijn geplaatst met toestemming van de rechthebbende eigenaar. Ze mogen in geen geval gekopieerd of opnieuw gepubliceerd worden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Voor meer informatie over persberichten verwijs ik je graag door naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “Newsflash 7: de laatste trends van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge