newsflash 2

Newsflash 2: de laatste trends van dit moment

Newsflash 2

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Deze week Newsflash 2: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert.

De laatste trends

Kinderkleding

  • Nog geen nieuw badpak gekocht voor je kindje? Kijk dan eens in de zwemcollectie van het Nederlandse  kinderkledingmerk Kidz-Art. De vrolijke kleuren zijn toch fantastisch? Naast badpakken en bikini’s kan je ook bijpassende omslagrokjes kopen.
  • Ken je TYGO & Vito al? Het merk richt zich op jongens van 2-10 jaar oud en geeft dat echte surfgevoel. Denk dus vooral: veel palmbomen, vrolijke kleuren en lekker zomers.

Interieur

  • Vind je de tuin een beetje saai en de schutting kaal? Kijk dan eens op Topmuurstickers.nl voor een uniek tuindoek. Gemaakt van PVC zijn de doeken bestand tegen het Hollandse weer. Je kan niet alleen kiezen voor één van de bedrukte doeken, maar ook zelf een foto laten afdrukken.

Moederdag

  • Nog geen idee wat je moet vragen voor Moederdag? Gelukkig heeft Thule een assortiment vol waardoor je bijna niet meer kan kiezen. Wat dacht je van de Yepp fietszitjes? Of een mooie beschermhoes voor je Samsung en deze handige rugzak? De keuze is reuze!

Dagje weg

  • Misschien ken je de schitterende zandsculpturen al in Garderen (die je overigens nog kan bezichtigen tot en met 28 oktober)? Maar er is meer te beleven. Van 24 t/m 29 april kan je hier kijken naar demonstraties door twaalf woodcarvers. Sander Boom, meervoudig Nederlands kampioen, is ook aanwezig!
  • Van Hoorne Entertainment en Streekmuseum Ooievaarsdorp Liesvelt uit Groot-Ammers slaan de handen ineen. Vanaf september sluit het Museum, om in april 2018 zijn deuren weer te gaan openen als Avonturenboerderij Molenwaard. Samen met Fien en Teun leren kinderen meer over de boerderij, natuur, tuin en dier. In de gaten houden dus!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge