Newsflash 11

Newsflash 11: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 11: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

Newsflash 11

 

 

Spelen

De Reis van 5 werd 21 juni jl. in de Efteling onthuld. Wij waren hierbij en ik schrijf hier binnenkort meer over. Wat ik al wel kan vertellen is dat het gaat om spelenderwijs leren eten. Op een originele manier laat dit spel je anders kijken naar eten. Door bijvoorbeeld een groene zeeslang te maken van satéprikkers en druiven, leert De Reis van Vijf je positief omgaan in plaats van strijden aan tafel. Hou mijn website goed in de gaten als je meer wil weten over de werking, doelgroep en de prijs!

Erop uit

 • Toverland presenteert deze zomer een nieuwe avontuurlijke familieshow waarin de Dwervels (de karakters van hun themagebied Magische Vallei) centraal staan. De show heet d’Junga en zal een show worden vol acrobatiek, adembenemende stunts en als hoogtepunt een trampoline-act waarbij maar liefst 7 meter de lucht in gesprongen zal worden! Vanaf zaterdag 15 juli tot en met 27 augustus kan je d’Junga drie keer per dag bezoeken in Toverland. En tijdens de Midzomeravonden (woensdag 19, 26 juli en 2, 9, 16, 23 augustus is Toverland geopend tot 23:00 uur; dan wordt een vierde show opgevoerd).
 • Musea vind ik een ideale bestemming tijdens de vakantie voor wanneer het regent. Helemaal als ze iets extra’s organiseren. Bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere kan je deze zomer dagelijks (m.u.v. maandag, dan is het museum gesloten) terecht:
  – Dinsdag: neem een kijkje in de ambulance
  – Woensdag: bekijk de historische blusboot
  – Donderdag: neem een kijkje in een pantserwagen
  – Vrijdag: blus een brandend huis
  – Zaterdag: instap-rondleidingen op inschrijving
  – Zondag: haal je skelterrijbewijsDaarnaast kan je een politie- of brandweerspeurtocht doen of (voor de allerkleinsten) eentje van Paw Patrol!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge