De herfst van... Nathalie Unicorns and fairytales

De herfst van… Nathalie (Unicorns and Fairytales) wordt vooral hygge!

In De herfst van… vertellen bloggers over hun plannen voor deze herfst. Vandaag trapt Nathalie van Unicorns and Fairytales af. Zij wil haar huis vooral hygge maken, Deens voor gezellig en knus. Lees je mee?  

De herfst van…

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Hoi, Ik ben Nathalie, mama van Vince en Lex, 31 jaar en ik ben ook leerkracht in het zesde leerjaar. Behalve leerkracht heb ik ook al 3 jaar mijn eigen blog: Unicorns and Fairytales.

Unicorns and fairytales online

Blog
Instagram

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

Ik ben van plan om het thuis een beetje Hygge te maken. Sinds ik het boek heb gelezen over de Denen ben ik helemaal om. Alles draait om gelukkig zijn en dat is iets wat ik belangrijk vind. Lekker wandelen in het park en het bos lijkt me leuk en veel knutselen!

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst? En hoe geef je daar invulling aan?

Ik vind alles voor kinderen leuk. Omdat het gewoon fijn is om plezier te maken. Dus ja, Halloween en de Sint zijn voor mij wel dingen die ik zeker meedoe. We versieren het thuis (en in de klas), knutselen in thema en laten de Sint komen bij ons thuis via een goed doel. We geven dan speelgoed mee om aan de arme kindjes te geven en onze kinderen krijgen een cadeautje van de Sint (dat we op voorhand gegeven hebben).

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Goh, ik ben best een zomermens dus ik zou zeggen Spanje, maar omdat we eigenlijk nog nooit naar het buitenland zijn gegaan tijdens kortere vakanties zou ik zeggen Center Parks of de Roompot?

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Ik ben meer een binnenmens maar ik vind het wel belangrijk om buiten te komen dus sinds ik kinderen heb gaan we meer buiten. Blaadjes trappen , kastanjes rapen, spelen in het bos… Goed voor de ontwikkeling en lekker gezond.

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

Leuke dingen doen met vrienden en samen spelen, eten, plezier beleven. Knutselen en lekkere pannenkoeken eten. Als het maar gezellig is!!

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

Naar de Efteling 😊 Of naar het bos ! Je kan enorm veel activiteiten doen tijdens de herfst. Blaadjes verkleuren, ze vallen van de bomen, je kan vruchten rapen en ermee knutselen of ze opeten. Pompoenen versieren… Eigenlijk is het een heel dankbaar seizoen.

8. Wat is je beste herfstherinnering?

Een leuke boswandeling met heel de familie toen Vince klein was.

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

In de tuin met een vuurkorf of thuis bij vrienden, met veel kaarsjes. Een warm bad is ook een topper, of warme chocolademelk. Mmmmm….

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Met de kindjes knutselen of wanneer ik alleen thuis ben een goed boek lezen of Netflixen.

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Hygge 😊

Wil je meer weten en lezen over Hygge? 

Wat zijn jouw plannen voor deze herfst?

Foto herfst – Shutterstock

Dit artikel bevat een affiliate link. De opbrengsten hiervan investeer ik in mijn website. 

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

3 Replies to “De herfst van… Nathalie (Unicorns and Fairytales) wordt vooral hygge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge