minions

Minions goodies uit de film Verschrikkelijke Ikke 3 – WINACTIE

De Minions uit Verschrikkelijke Ikke zijn razend populair. Van karakters in een verhaal tot hun eigen film: het houdt niet op. En omdat Verschrikkelijke Ikke 3 sinds afgelopen weekend in de bioscoop draait, mag ik een Minions pakket weggeven aan twee van mijn lezers. Doe je mee?

Verschrikkelijke Ikke 3

Vorige week kon je in mijn verslag van de première al lezen hoe de film is. In het kort nog even het verhaal: als jonge jongen wordt Balthazar Bratt in de jaren 80 bekend als een superschurk in een televisieserie. Zijn faam duurt niet lang. Zodra hij in de puberteit komt, vinden mensen hem niet leuk meer en hij raakt in de vergetelheid. Dat laat hij niet op zich zitten. Hij wil de verhalen uit zijn serie tot leven brengen en wordt een gedateerde boef. Hij draagt schoudervullingen, luistert muziek uit zijn jeugd en heeft een typische jaren tachtig coupe. De referenties aan die tijd zijn voor ouders erg grappig om te zien. Maar ook kinderen genieten van de grapjes, de spanning en uiteraard de Minions!

Minions

Ook in deze film komen de Minions natuurlijk weer voorbij. Misschien herinner je nog wel van de Minions film dat ze op aarde zijn om de grootste slechteriken te steunen. Halverwege de film besluiten ze dat Gru te goed is geworden en lopen weg. Dat eindigt zelfs in de gevangenis!

Winactie Verschrikkelijke Ikke 3

Wat kan je winnen?

Twee lezers maken kans op een Minionspakket, met daarin een lunchbox, schrijfset en sleutelhanger (te zien op de foto’s bij dit bericht). Daarbij stop ik zelf nog een stressminion en poppetje van McDonald’s uit onze goodiebags van de première.

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Reageer onder dit bericht en/of op Facebook en laat achter wie jouw favoriete karakter uit Verschrikkelijke Ikke (3) is.
  2. Like mijn Facebookpagina en die van Universal Pictures
  3. Optioneel: tag andere Minionsfans onder het Facebookbericht en deel hem
Ga jij Verschrikkelijke Ikke 3 bekijken in de bioscoop?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

10 Replies to “Minions goodies uit de film Verschrikkelijke Ikke 3 – WINACTIE

  1. Wat een super leuke actie!! De favoriet van mijn twee zoontjes is Kevin!! Gisteren zaten we met z’n allen (en nog wat vriendjes van onze zoontjes) op de bank gezellig deel 2 te kijken. Heerlijk genieten en lachen van zo’n geweldige film. Deze mama, vind het ook een super leuke film.

  2. GRU is mijn zoontjes favoriet!! Onze supermarkt heeft een minionactie gehouden dus deze mama heeft al heel wat plaatjes gespaard voor deze grote fan.. eerlijk gezegd hij is niet alleen fan hoor want stiekum vind ik het ook geweldig

  3. Oh wat leuk dat je dit weg geeft. Mijn kleinzoon Yuano zou door het dolle zijn zou ik winnen. Hij wordt grote broer in augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge