Mijn 7 favorieten voor Sinterklaas dit jaar

Ken je dat? Door het jaar heen bedenk je met enige regelmaat: ‘O, dat zou wel leuk zijn voor Sinterklaas!’ – om vervolgens in november glazig voor je uit te staren. Wat wilde je ook alweer hebben? Ergens overheerst het gevoel dat je een dolgelukkig, gezegend mens bent en eigenlijk alles hebt wat je nodig hebt. Maar goed, het is alsnog leuk om cadeaus te krijgen. Om te voorkomen dat ik volgend jaar weer suf voor me uitkijk, besloot ik de leukste cadeautjes op een rijtje te zetten. En ik benieuwd naar jullie wensen! Laat je ze me weten in de reacties?

Mijn 7 favorieten voor Sinterklaas

Geurkaarsen

Vroeger vond ik (geur)kaarsen zo’n suf cadeau, tegenwoordig kan je me er echt heel blij mee maken. Wel liefst in een geur die niet te veel overheerst. Zo vond ik de kaars van Kneipp, die ik vorig jaar kreeg, heerlijk. Of iets lekker herfstigs als appel en kaneel. Er is eigenlijk maar één geur waar ik niet goed tegen kan en dat is vanille. Hoewel ik het op zichzelf heerlijk vindt, krijg ik van vanille parfums vaak een beetje hoofdpijn.

Verzorgingsproducten

Sinds ik af en toe een crème krijg toegestuurd, snap ik niet meer waarom ik me jarenlang behielp met Vaseline. Het is zo fijn om je huid lekker te verzorgen, zeker als het buiten kouder wordt. Op de één of andere manier had niemand me dat vooraf verteld, maar wanneer je ouder wordt, droogt je huid ook sneller uit.

Daarom maak je me altijd blij met Dermasence. Laatst kreeg ik deze fijne oogcrème en de chrono retare (anti-age serum met hyaluronzuur). Ze voelen niet vettig aan, maar hydrateren supergoed en zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypes. Ook de gevoelige huid dus! Bovendien verkoopt de apotheek dit merk ook. Dat is voor mij toch een extra bevestiging dat ik goede producten op mijn huid gebruik.

DVD van een goede feelgood

Toegegeven, alle streamingsdiensten maken de ‘ouderwetse’ dvd bijna overbodig. Maar toch vind ik het wel wat hebben. Daarom heb ik nog steeds een mooie collectie aan dvd’s liggen, omdat ik er toch geen afstand van kan doen. Bovendien zijn sommige titels niet online te zien. Dus ook dvd’s zijn nog altijd welkom!

Een goed boek

Koude winters vragen er bijna om dat je af en toe lekker op de bank kruipt met een goed boek (en je geurkaarsjes aan!). Bij voorkeur wel iets luchtigs trouwens, kom ik helemaal van in de kerststemming.

Foute kerstballen

Waar je me ook erg blij mee kan maken, is een foute kerstbal. Het liefst vol glitter, lekker over the top en in blauw, wit of goud. Of een combinatie, dat is helemaal mooi. Hoe het ooit is ontstaan? Ik weet het niet zo goed, maar ik hou wel van dat kitscherige.

Nieuwe Ecoline Brushpennen

Ondanks dat ik eigenlijk niet bijster veel meer doe met mijn Bullet Journal, vind ik die pennen zo mooi. En omdat ik bijna de hele regenboog compleet heb, zou ik graag nog groene brushpennen toevoegen aan de verzameling. Krijg ik vast weer zin om wat te schrijven!

Notitieboekjes

Ro wordt hoorndol van alle rondslingerende boekjes hier in huis, maar ik dolblij. Ik schrijf het liefst alles gewoon nog op. Deels omdat ik het dan beter opsla in gedachten, maar ook omdat het me iets meer rust geeft. En tot slot kan je in een boekje alles lekker afstrepen, dat voelt ook fijn.

En wat niet?

Het enige dat ik dit jaar liever oversla, is iets van chocola. Denk een nasleep van de hormonen, maar ik heb er oprecht geen trek meer in. Hoop dat het zo blijft haha!

Wat staat hoog op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas?

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Afbeelding, Laqueyrie Arnaud – Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

9 thoughts on “Mijn 7 favorieten voor Sinterklaas dit jaar

  1. Zo herkenbaar dit. Daarom sla ik tegenwoordig ook door het jaar heen alles op via Pocket, Bol.com, Pinterest etc. Dan kan ik even terugkijken. Al moet ik zeggen dat wij niet meer heel veel met cadeaus doen. Stiekem toch een beetje jammer, haha.

  2. Geurkaarsen! <3 Ik heb denk ik een kaarsen tik want mijn kastjes puilen er van uit. Ik ga ze eerst maar eens opmaken haha

  3. Ja, een lekkere geurkaars is inderdaad altijd goed 🙂 Vind dat zo lekker tijdens het thuis-werken. En verder word ik altijd wel blij van verwen spul voor onder de douche.

  4. wij vieren geen sinterklaas dus die stress en strijd hebben wij gelukkig niet meer 😀 wij doen meer met kerst en gaan dan lekker met zijn viertjes een dag winkelen en kopen gewoon wat we willen hebben 😀

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten