mamaabc

Shoptip | Monochroom (mijlpaal)kaarten van MamaABC

Monochroom trend

Kon je in 2016 eigenlijk al niet meer zonder een goede monochrome outfit voor je kind, in 2017 gaat deze trend nog onverminderd door. Want ja, zelfs ik als bijna ‘anti-fashonista’ met mijn voorliefde voor rommelknotten en makkelijke kleding, heb heus wel gezien dat zwart-wit erbij hoorde. Maar niet alleen in kledingstukken, ook in je interieur hoort monochroom erbij. Hier speelt de Vlaamse Sofie, je misschien al bekend van haar blog MamaABC, handig op in door een lijn ansicht- en mijlpaalkaarten op de markt te brengen via een eigen webshop.

Wat maakt de webshop van MamaABC dan zo uniek?

Waarom zou je hier gaan kijken en niet bij één van die andere aanbieders? Het antwoord is heel simpel. Sofie onderscheidt zich op een heel mooie manier. Ze biedt haar klanten de mogelijkheid losse (mijlpaal)kaarten aan te schaffen. Daardoor vind je altijd iets naar jouw ‘goesting’, zoals ze dat in het Vlaams zo mooi weten te zeggen.

Natuurlijk ouderschap en mijlpaalkaarten voor zwangere vrouwen en baby’s

Vooral de kaarten in de categorie Attachment Parenting vind ik zo leuk. In reguliere doosjes met mijlpaalkaarten zitten namelijk bijna nooit kaartjes waarmee je kunt vieren dat je kindje zes maanden exclusief borstvoeding krijgt of eet à la Rapley. Kosten? Slechts een euro per stuk. Ook zwangerschapsmijlpaalkaarten kun je per stuk of per set aanschaffen, net als de mijlpaalkaarten voor je baby. Om te zorgen dat je kaarten netjes blijven, heb je voor € 15,00 een bijpassend bewaarblik in huis.

Ansichtkaarten

Je kunt natuurlijk ook ansichtkaarten aanschaffen in dezelfde stijl als de mijlpaalkaarten. Deze zijn geschikt voor verjaardagen of geboorte. Maar ze biedt ook kaarten aan om de (al dan niet kersverse) moeder eens een hart onder de riem te steken? We vinden het toch allemaal leuk om spontaan te horen dat je het goed doet? Ik vond het daarom ook superleuk dat ik van Sofie een setje kaarten ontving met allemaal opbeurende teksten en heb nu al zin ze te gaan versturen om een andere moeder te verrassen met een goed gevoel. De liefde die Sofie in haar webshop en producten steekt, zie je terug. En daarom geef ik haar graag deze spotlight: ze verkoopt goede producten voor een eerlijke prijs.

Visualisatie, planners en kalenders

Kalenders en planners helpen om structuur te geven in je gezin. MamaABC verkoopt daarom deze handige whiteboard kalender waarop je met stickers kunt aangeven wanneer er een jarige is en welke belangrijke data er aankomen. Daarnaast schaf je voor nog geen tientje deze maandkalender aan. Ook hier kleef je de bijbehorende stickers op en kun je per maand aangeven wat staat te gebeuren. Verder kun je in de webshop nog losse stickers en magneten bestellen.

Kortom, een aanrader!
Kende jij MamaABC al?

Author: Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge