OOTD | Junes keus voor wisselvallig zomerweer

Net als vorig jaar doen we weer mee aan de Mama Challenge 2017. Een van de opdrachten is het beschrijven van een zomerse OOTD (outfit of the day). In Burgers Zoo maakten we van de nood een deugd en maakte ik allerlei foto’s van June en haar outfit. Kijken jullie mee?Β 

Zomerse OOTD

Sinds ik kinderen heb, draag ik eigenlijk alleen nog jurkjes met iets eronder. Mijn benen hebben de zwangere strijd niet echt ongeschonden doorstaan en ik voel me er daardoor niet prettig bij. Om dus op de foto te gaan met een zomerse OOTD leek me dus geen strak plan. Daarom charterde ik June. Een prachtig fotomodel met in haar kledingkast een ruime keus. En omdat we toch naar Burgers Zoo gingen, leek me dat de ultieme plek om lekker te gaan fotograferen.

Ik baal nu stiekem toch wel een beetje dat we bewust kozen om haar gezicht niet in beeld te brengen, want ik spat uit elkaar van trots. Ze staat er zo mooi op!Β 

Junes outfit

We kozen voor een makkelijk zittende outfit die geschikt zou zijn voor ieder weertype. Ze trok daarom vooral laagjes aan: een lekker zittende skinny jeans, haar fruitige T-shirt met daar overheen een lang, roze vest van Primark. Daaronder droeg ze haar Nike Air Max. Vooral in de ochtend was ze heel blij met haar vest, omdat het haar lekker warm hield. Toen het tegen de middag warmer werd, trok ze hem uit en deed hem in mijn rugzak. Een voordeel t.o.v. een jas vind ik dat dit vest natuurlijk niks weegt. Ideaal!

Geschikt als zomerse OOTD?

June was heel blij met haar keus. We namen voor de zekerheid ook haar jeans shorts mee, maar die hoefde ze niet aan. Het was net niet warm genoeg voor een kort broekje. Maar haar vest en T-shirt waren een perfecte combinatie: ‘Je kan je outfit aanpassen aan hoe warm of koud het is. En omdat ik het nogal snel warm of koud heb, past dat dus wel bij mij.’ Daarnaast vind ik het persoonlijk belangrijk dat ze zich lekker in haar kleding kan bewegen. Ze houdt van rennen, is sportief en klimt nog weleens bovenop dingen. Haar stretch skinny jeans is daarom ideaal!

Wat vind jij van Junes zomerse OOTD?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

5 thoughts on “OOTD | Junes keus voor wisselvallig zomerweer

  1. Leuke outfit, prachtig vest! Ik kan me voorstellen dat je baalt van je keuze over het gezicht. Ik heb dat soms ook. Heb ik zulke mooie foto’s van mijn kroost… Maar goed, ik pas toch altijd wel een beetje op met frontale foto’s.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten