hangmat

Wil jij ook kans maken op een superrelaxte hangmat/hangstoel?

Winnaar van de hangmat is bekend en heeft persoonlijk bericht gehad

Hangmat van Tropilex

Toegegeven, de kou en regen buiten nodigen niet bepaald uit om nu in je tuin te gaan liggen relaxen in een hangmat. Maar voor alle liefhebbers van relaxed leven heb ik goed nieuws: je kunt namelijk ook gewoon in je eigen huiskamer ‘hangen’ in een heuse hangstoel! Heerlijk toch? Na een dag hard werken (al dan niet met de kinderen) plof je ’s avonds neer en je kunt lekker gaan genieten van je welverdiende rust. En mocht je toch liever voor de hangmat gaan, zodat je komende lente en zomer een klein stukje tropisch geluk in je tuin hebt staan, doe dan ook vooral mee:

Deze hele week maak je bij Lotus Writings namelijk kans op een kleurrijke hangmat of -stoel van Tropilex tot € 69,00, aangeboden door de enige echte hangmatspecialist van Nederland: De Hangmat.

Fairtrade

Voor ik laat weten hoe je kunt meedoen aan de actie, vertel ik eerst graag over De Hangmat. Alle hangmatten van Tropilex zijn fairtrade en/of worden op ecologische wijze geproduceerd. Alle beetjes helpen, toch? Door een exemplaar van dit merk te kopen, weet je in elk geval dat je daar ook een beetje aan bijdraagt en dat ligt toch een stuk lekkerder.

Hoe maak je kans op zo’n hangmat/-stoel?

Dan nu het stukje waar je misschien het meest naar uitkeek: de voorwaarden van deze winactie.

 1. Laat onder dit blog of op mijn bericht op Facebook een reactie achter met daarin:
  – je naam
  – een geldig e-mailadres
  Meer is niet nodig! Lekker simpel toch?
 2. Als je geïnteresseerd bent in blogs over ouderschap, like dan mijn Facebookpagina (als je dit nog niet deed). Ik zou het leuk vinden als je ook vrienden uitnodigt voor mijn pagina via Facebook die mijn blogs, reviews en winacties mogelijk leuk vinden.
  Let op: dit levert geen extra winkansen op, maar je zou mij er heel erg mee helpen! 🙂
Doe mee en heel veel succes allemaal!
Over een week (op woensdag 26 oktober as.) maak ik de winnaar bekend!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

6 Replies to “Wil jij ook kans maken op een superrelaxte hangmat/hangstoel?

 1. Nou, vanuit mijn hangmat in Maleisië kan ik natuurlijk niet anders dan meedoen 😉
  Ik wil er ook heeeeel graag 1 op mijn balkon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge