rosti mepal review trolls frozen

Nieuwe lunchboxen en bekers voor Rose en May *

rosti mepal review trolls frozen

Als groot voorstander van het verminderen van afval, schreef ik een tijdje terug over de zogenaamde ‘afvalvrije school‘ – een project waar Junes basisschool ook aan meedoet. Daar passen deze lunchboxes en bekers van Rosti Mepal natuurlijk perfect bij!

Driedubbele verrassing

Misschien ken je het merk van naam nog niet? Toch weet ik vrijwel zeker dat er een belletje gaat rinkelen zodra je hun aanbod in de campus collectie ziet. Voor onze beide jongste twee meisjes mocht ik een set uitkiezen. We gingen (uiteraard) voor Frozen en Trolls. Vorige week kwam het pakket binnen en ze stuiterden alle kanten op toen de doos open ging. Om te zorgen dat we ze niet kwijtraken, gebruiken we de handige MyNametags stickers.

En als verrassing bleek Rosti Mepal een extraatje voor June te hebben: een handig fruitbakje met vork én een lekker grote fles voor haar drinken. Ideaal, aangezien ze (net als haar moeder) dol is op water. Haar oordeel: ‘Ik vind het zo handig! Dat vorkje maakt het extra leuk om fruit mee te nemen en mijn een-na-laatste beker is een paar weken terug nog stuk gegaan. Dus ik ben heel blij met deze nieuwe.’

rosti mepal

Meer over de campus collectie van Rosti Mepal

Wat direct opvalt is het robuuste materiaal van de broodtrommels en bekers (ABS). De sluiting klikt hoorbaar en zit dan ook stevig vast. In het verleden hadden we voor June al een Rosti Mepal brooddoos van Hello Kitty. Deze heeft haar complete verzamelfase van vier jaar lang overleefd en ging pas weg toen ze zich te groot begon te voelen voor het Japanse katje. Dus het voelt niet alleen goed, ik weet uit ervaring dus ook dat ze lang meegaan. Zelf vonden we Frozen en Trolls heel leuk, maar wat dacht je van Woezel & Pip, Paw Patrol, Star Wars of Animal Planet?

De meeste dessins bieden keus uit een broodtrommel voor € 7,99, drinkfles € 8,99 en schoolbeker € 7,99. Van Nijntje kan je zelfs voor € 5,99 een schattig mini trommeltje halen, bijvoorbeeld voor je fruit of twee boterhammen. Verkooppunten vind je door het hele land. Bijvoorbeeld Blokker en Marskramer, diverse speelgoedwinkels en Prénatal. Daarnaast kan je een set online aanschaffen in de eerdergenoemde webshop.

Rosti Mepal voor volwassenen

Eenmaal volwassen kan je ook goed terecht bij Rosti Mepal. Ze verkopen namelijk een heel ruim assortiment aan bewaardozen, handige hulpjes in de keuken (zoals een weegschaal, knoflookpers of beslagkommen), schalen, kannen, serviesgoed voor volwassenen en kinderen en drinkflessen, bestek en lunchboxen voor onderweg. Kortom, meer dan genoeg!

rosti mepal

Update september 2019

Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder. We gebruiken de lunchboxen en drinkbekers van Rosti Mepal nog steeds met veel plezier. Ondanks veelvuldig wassen in de vaatwasser en regelmatig gebruik (minimaal één keer per week) zien ze er nog mooi uit. De afbeelding is nauwelijks beschadigd of vervaagd en ze sluiten nog even goed als toen we ze net kregen. Het enige dat inmiddels is afgebroken is het ‘knopje’ waarmee je de broodtrommel openduwt, maar dat maakt gelukkig niet dat hij minder goed sluit. Kortom, een duurzame investering!

 Kende jij Rosti Mepal al?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Ik mocht van Rosti Mepal twee lunchboxes en drinkflessen uitzoeken voor een review én winactie. Daarnaast deden ze ons een fruitbakje en lichtgroene drinkfles cadeau. Voor meer informatie over samenwerkingen, winacties en reviews, verwijs ik je naar mijn disclaimer.

Author: Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

27 Replies to “Nieuwe lunchboxen en bekers voor Rose en May *

  1. Wat leuk! Rosti Mepal ken ik alleen van naam maar de producten niet. Ben even gaan kijken op de website. Ontzettend handige spullen!
    Ik doe graag mee en kies voor Trolls.

  2. Volgens dochterlief van zes zijn prinsessen ‘stom’, maar ik denk dat Trolls wel in de smaak zullen vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *