Limited Gold Edition ter ere van 50jarig bestaan Difrax

DIFRAX LIMITED GOLD EDITION – Difrax bestaat inmiddels al vijftig jaar en is een heus begrip op het gebied van flessen en spenen. Ter ere van het jubileum brengt het Nederlandse bedrijf een Limited Gold Edition lijn op de markt met prachtige spenen, tasjes en een speciale S-fles.

Difrax op de Negenmaandenbeurs

Tijdens onze tour over de Negenmaandenbeurs, kwamen we uiteindelijk ook bij Difrax uit. We kregen uitgebreid uitleg over de S-fles – de bekendste flessen op de markt. Interessant, want eigenlijk hebben wij vrijwel nooit andere flessen aangeschaft. Hij beviel ons goed. Niet alleen omdat je de fles gemakkelijk kan schoonmaken (de losse onderdelen kunnen zo de vaatwasser in), maar ook vanwege de vorm. Onze dochters hielden al vrij snel hun fles zelf vast en drinken verliep probleemloos. We leerden tijdens de beurs dat het te maken heeft met de vorm van de fles, waardoor de speen eigenlijk altijd vol is en lucht achterin de fles blijft.

Difrax S-fles

Het Nederlandse bedrijf Difrax begon ooit als onderneming in babyproducten. Nu, vijftig jaar later, is het één van de meest toonaangevende bedrijven in deze branche. Ze ontwikkelen zelf flessen en spenen om beter te kunnen aansluiten op de wens van ouders en natuurlijk de baby’s. Maar er is veel meer! Wat dacht je van een fleswarmer, magnetron sterilisator of deze superzachte knuffels? En omdat Difrax een halve eeuw bestaat, is er nu ook de limited editie: flessen en spenen met een gouden randje.

Limited Gold Edition van Difrax

We kregen een speentje en bijbehorend tasje mee naar huis en ik kan je zeggen: het ziet er echt heel mooi uit!
Wat je verder nog kan kopen?

  • Speentjes in de maten Newborn, 0-6, 6-12, 12-18 en 18+ maanden
  • Tasje voor de speen in goudkleur
  • Fopspeenkoord in wit met goud
  • S-fles in de maat 250 ml.
  • Isolerend tasje voor de fles in goudkleur

Difrax

Fonds Gezond Geboren

Wist je dat elke dag 34 baby’s te vroeg geboren worden? En dat dagelijks gemiddeld 3-4 kleintjes voor, tijdens of kort na de bevalling zelfs overlijden? Helaas heeft de overheid de laatste jaren flink bezuinigd op medisch wetenschappelijk onderzoek. Om toch door te kunnen gaan met dergelijk belangrijk onderzoek, is Fonds Gezond Geboren opgericht. Difrax is één van de donateurs die Fonds Gezond Geboren steunen. Wil je zelf ook een bijdrage leveren of meer lezen? Ga dan naar fondsgezondgeboren.nl. (Bron: informatiefolder)

Heb jij items uit de Limited Gold Edition lijn gekocht?

De foto bij dit blog is eigendom van Difrax en mag in geen geval worden overgenomen zonder toestemming van rechthebbende. Dit blog is geen advertorial of gesponsorde samenwerking, maar op eigen initiatief geschreven naar aanleiding van een heel interessante uitleg tijdens de Negenmaandenbeurs.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Limited Gold Edition ter ere van 50jarig bestaan Difrax”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge