Home » Ouderschap » Wat ik vind van Temptation Island 2019?

Wat ik vind van Temptation Island 2019?

Zoals je misschien vorige week al bij Kimberly hebt gelezen, schrijven we elkaar vanaf nu wekelijks brieven. Ook om jullie een inkijkje te geven in onze vriendschap: van pulptv tot bitterballen en wijn!

Ik zag het bij jou ook al: het nieuwe seizoen van Temptation Island valt een beetje tegen hè? Nu zijn we vorig jaar inderdaad enorm verwend met Tim (gelukkig niet dóór hem) en zijn bizarre escapades, maar het hoogtepunt van de afgelopen weken is dat Danicio de laatste keer bij Milou in bed kroop om haar verbaal te verwennen met complimentjes. Dat moet beter kunnen, toch?

Al merk ik ook dat ik me steeds meer stoor aan Rick en Annelien. Ik snap dat ze uit alle macht proberen de kandidaten richting de afgrond van hun relatie te duwen, maar beweren dat het slecht is wanneer je de verleiding niet aangaat? Dat lijkt me in een gezonde relatie toch juist wel prettig: dat je (e)ega weet waar zijn of haar grens ligt en daarnaar handelt. Zeker op een eiland waar het elke dag feest is.

En verleiding blijft natuurlijk behoorlijk subjectief. Ik vind de mannen ook niet zo interessant. Cheesy versiertrucs, dol op zichzelf en allemaal net even iets te gemaakt. De enige leuke die er wat mij betreft tussen zit is de humoristische Gaetan (of ‘die Congolees’, zoals Sidney hem noemde – ondanks dat het hem verder niets kon schelen allemaal natuurlijk).

Dat is trouwens wel iemand waarvan ik me oprecht afvraag of hij het gaat halen. Hij is best competitief en heeft nogal last van bewijzingsdrang. Zo ook in de vorige aflevering waarbij de andere mannen iets zeiden over de grootte van zijn pielemuis: dat vond hij nog meer disrespectful dan wat de Amsterdamse Jaimy zei over zijn vriendin. Laat staan als één van de vrouwen beweert dat hij pet is in bed, dan springt hij er waarschijnlijk meteen bovenop! De alfaman… ^^

En dan nog Laura en Roger… Of ze het zullen winnen van ‘de rosse’ met haar ‘dikke poep’? Eerlijk gezegd hoop ik het stiekem wel. Al is het alleen maar omdat ik Laura’s innerlijke rust juist bewonder. Ze lijkt in geen enkel opzicht een bedreiging te voelen wanneer ze de bloedmooie Lizzy ziet inpraten op haar vriend, zegt geen lelijk woord over haar. Weet eerlijk gezegd niet of ik er zelf zo relaxed onder zou blijven… Andersom heeft Roger niks te vrezen trouwens. Laura is zo rustig en onbewogen dat de Dalai Lama er nog wat van kan leren.

Nee, dit seizoen is gewoon niet spannend. Ook niet als je zo’n tamme worstelshow inzet als wanhoopsdaad, waarbij de verleidsters hun waardigheid in mijn ogen compleet verloren – samen met hun bikinitopjes. Dit was hét moment waarop je uit alle macht naar het universum roept dat jouw dochters niet eindigen als verleidster in Temptation Island. Ik hoop dat we volgende week nog iets spannends te zien krijgen, anders haak ik geloof ik dit seizoen af. Voor het eerst. Ben jij ook al zover of maak je af waar je aan begonnen bent?

Liefs,
Merel

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

In deze serie verschenen ook:

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten