Lees mee 69 | Mijn favoriete blogs van de afgelopen weken

LEES MEE 69 – De vakantie zit er overal bijna op en dat leek me meteen een goed moment om Lees Mee weer nieuw leven in te blazen. Ook omdat we een nogal drukke vakantie achter de rug hebben trouwens: het meelezen schoot er nogal bij in. Vandaag weer een nieuw overzicht; van het (h)erkennen van grenzen tot jezelf accepteren en verwende bloggerskinderen. Heb je aanvullingen? Laat vooral een reactie achter! 

Lees mee 69

Verwende kinderen

Die kinderen van ons hebben het maar zwaar 😉 Lisette schreef een heel herkenbaar stuk over hoe onze kinderen inmiddels niet beter weten en hoe snel we toch aan een bepaalde mate van leven wennen. Kan je nagaan als je wereldberoemd bent; je zou bijna snappen dat je een hotelkamer eist met schalen vol vers fruit en alleen de blauwe M&M’s…

Perceptie

Naarmate je ouder wordt, verandert je kijk op dingen. Dat merk ik zelf ook. Was ik vroeger een stuk driftiger en rechtlijniger, tegenwoordig laat ik het meeste lekker voor wat het is. Maakt je leven een stuk relaxter en bovendien scheelt het bergen energie. Daarom vond ik deze blog van Rory ook zo lekker herkenbaar, over hoe blij ze is met wat er is en zich niet meer zo druk maakt.

Wat je denkt als je terugrijdt van vakantie

Zo ontzettend herkenbaar! Linda deelt haar tien gedachten over de terugrit. Vooral dat punt over plassen: die mededeling volgt inderdaad gegarandeerd nadat je zojuist de afslag voorbij rijdt. Had het zelf trouwens ook na onze rit van Europa-Park naar huis. En toen moest ik dus op een ontzettend smerige wc langs de weg die zo sterk rook dat ik na afloop het liefst mijn volledige lichaam met antibacteriële gel had ingesmeerd! Echt… Als je dacht dat die achtbanen eng zijn, wacht maar tot je boven een misselijkmakend vies toilet balanceert.

(H)erkennen van je grenzen

Jacqueline heeft EDS, maar ook een ijzersterk karakter – dat niet snel opgeeft. Tegelijkertijd is dat haar valkuil. En je hoeft geen EDS te hebben om te herkennen hoe je soms over je eigen grenzen heengaat voor anderen (je kinderen, om maar iemand te noemen). Een heel mooi, herkenbaar stuk, dat me tegelijkertijd ook een spiegel voorhoudt. Het antwoord op haar vraag weet ik helaas niet, misschien jij wel?

Gardameer

Marieke gaf voor de vakantie tips voor de 8 beste plekjes rondom het Gardameer. Van adembenemend uitzicht tot lekker shoppen in La Grande Mela. Kreeg meteen weer zin om weg te gaan! Ondanks die tien herkenbare gedachten hierboven dus. 

DIY voor Moederdag

Had je helemaal niets aan mijn lijstje van afgelopen week? Of wil je gewoon naast je cadeautje nog snel iets leuks knutselen met de kinderen? In Fleurs overzicht met DIY voor Moederdag vind je genoeg inspiratie – ook voor de minder handige medemens 😉

I feel pretty

Confronterende, maar mooie blog. Charlotte – overigens echt een prachtige vrouw, van binnen én buiten – vertelt over haar onzekerheden die soms zomaar de kop op kunnen steken. Het is raar hoe dat werkt, met die onzekerheid. Bij alle vrouwen denk ik. En hoewel ik eigenlijk weinig reviews deel hier, is deze het lezen meer dan waard!

Wat is jouw favoriet van afgelopen week?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

5 thoughts on “Lees mee 69 | Mijn favoriete blogs van de afgelopen weken

  1. Lief dat je mijn artikel noemt (alleen mist de link ernaar hihi 😉).
    Inmiddels heb ik van mijn revalidatiearts wel een oplossing gekregen: de lat moet nog meer omlaag. Dus ik ga me nu toch deels ziekmelden op mijn werk.

    Trouwens, voor de mensen die meer over EDS willen weten: deze maand is het EDS awarenessmaand en komen er alleen maar gastbloggers (met EDS) aan het woord op mijn blog. Die van vandaag is wel één van mijn favorieten, een ontzettend lief mens ook.

      1. Ja, heb het ook nog niet eens aan mijn collega’s durven zeggen. Kreeg het niet uit mijn strot voor de vakantie. Maar het heeft nu wel 2 weken de tijd gehad om te laten zakken. 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten