Lees mee 66 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

We gaan weer door!

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties naar aanleiding van mijn twijfel vorige week. Daarom vandaag weer een mooi overzicht met geweldige blogs. Lees je weer mee?

Lees mee 66: mijn favorieten van afgelopen week

Vlekken

Kijk, dit soort kennis had ik anders moeten missen. Dankzij Marijke van Mama’s met thee weet ik nu wat ik moet doen tegen stiftvlekken of verf in kleding. En dat is nu net een veelvoorkomend euvel hier thuis, omdat ze het – ondanks hun schorten – toch voor elkaar krijgen dat ene leuke shirtje onherstelbaar vies te maken. Tot nu dus, want ik weet vanaf nu hoe ze alles weer schoon krijgt!

Kraamcadeaus voor hem

We kennen allemaal de talloze lijstjes wel vol lekkere verwenpakketten voor de kersverse moeder, maar papa verdient het anno 2018 toch ook om in het zonnetje te worden gezet na de geboorte? Nathalie bedacht 10 toffe opties!

Beter gebruik van WhatsApp

Wist je dat je groepsapps kunt voorkomen? Charlotte vertelt je hoe precies in deze blog over het gebruik van WhatsApp. Bovendien lees je hier ook nog hoe je een ander lettertype krijgt in de app! Ik wist sommige dingen wel, maar zeker niet alles. Dus lees en leer!

Temptation Island

Tijdens het kijken van één van mijn grootste guilty pleasures roep ik dat ik dus never nooit zou willen meedoen aan Temptation Island. Je relatie op het spel zetten voor een paar weken Thailand in gezelschap van mensen die willens en wetens proberen alles kapot te maken? Nee, dat laat ik liever aan anderen over. Dacht ik. Want toen las ik dus Lisettes redenen om het wel te doen en ergens voel ik daar wel wat voor πŸ˜‰

Paasdoos

Een van de leukste mensen die ik in 2017 ontmoette, is Kimberly. Ze is lekkerΒ down to earthΒ en zegt oprecht wat ze vindt over ouderschap. Niet altijd even leuk dus. Want dat is het ook gewoon niet altijd. Zeker niet als je een Paasdoos moet knutselen (en wat dank ik wie dan ook op mijn blote knietjes dat we die hier niet hoeven te maken). Zo herkenbaar! Zeker even lezen dus als je wil lachen πŸ™‚

Ogen

Soms waardeer je bepaalde dingen pas wanneer ze niet meer naar behoren werken. Ik denk dat dat ook geldt voor je ogen. Miriam kreeg vlak voor haar vakantie last van een naar virus dat op haar ogen sloeg en sindsdien heeft ze problemen met haar zicht, ervaart ze pijn en zien ze rood. Verschrikkelijk! Ze vertelt er alles over in haar blog.

Welke blog van afgelopen week bleef jou het meest bij?

 

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

5 thoughts on “Lees mee 66 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten