Lees mee 64 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

LEES MEE 64 – Vorige week had ik helaas te weinig blogs gelezen om een leuke Lees Mee van te kunnen maken. Vandaar het weekje uitstel πŸ™‚ In deze editie mijn top 3 van de afgelopen twee weken: de Schijt aan je leeftijd taart, waarom die moestuintjes geen succes zijn en aandacht voor zeldzame ziekten.Β 

Schijt aan je leeftijd taart

In plaats van een luiertaart kan je natuurlijk nog veel meer creatiefs in elkaar frΓΆbelen. Kimberly legt hier uit waarom je een Schijt aan je leeftijd taart kan maken en wie je hem vervolgens cadeau kan doen. Schijnt niet zo moeilijk te zijn, dus ook voor de wat minder enthousiaste knutselaars goed te doen.

Moestuintjes? Doe maar niet!

Hoewel ik nog een cactus kan laten doodgaan, vind ik die moestuintjes toch altijd wel iets hebben. Lijkt me fantastisch om je eigen groenten te verbouwen. Iedereen die ik het vertel lacht me uit. En ik snap ze ook wel: waarschijnlijk zou het mij niet veel beter vergaan dan Lisette. Na het lezen van haar 30 redenen waarom ze geen moestuintjes in huis wil, weet ik weer waarom ik ongeschikt ben. Toch jammer.

Zeldzame ziekten

Eind februari was er aandacht voor zeldzame ziekten als EDS. En dat is belangrijk, want te vaak worden ze niet herkend door artsen en moeten patiΓ«nten jaren wachten op een juiste diagnose. Jacqueline, die zelf ook EDS heeft, legt in deze blog uit waarom het zo belangrijk is om extra aandacht te geven aan zeldzame ziekten en wat de nadelen zijn als je hiermee moet leven.

Wat was jouw favoriet afgelopen week?

Oproepje!

Op dit moment ben ik bezig met het verbeteren van mijn website en content. Lees je hier vaker mee? Wil je dan misschien deze lijst voor me invullen? Als je op Facebook het bericht liket of onder dit bericht laat weten dat je meedoet, dan maak je kans op een goodiebag om te bedanken voor je hulp! En sowieso krijg je natuurlijk mijn eeuwige dankbaarheid πŸ™‚

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

4 thoughts on “Lees mee 64 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

  1. Oh dat klinkt echt zo fijn! Wij hebben dit ook nog liggen bekijken, maar als je gewoon bent om met z”n tweetjes amper 1000 euro te betalen voor je reisje, dan hakt zo”n familieskivakantie er wel diep in! Het is maar even wikken en wegen wat er het belangrijkste is natuurlijk πŸ˜‰

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten