Lees mee 61 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 61

Een korte editie dit keer. Afgelopen week (die vol afspraken stond en waarin ik bovendien ook slecht sliep) had ik weinig tijd om echt goed te kunnen bijlezen bij iedereen. Gelukkig waren in de groep een paar mooie blogs gedeeld. Vandaag mijn top 5!

Lees mee 61: de top 5!

Verplichte social gatherings

Rory slaat deze week de spijker op de kop met haar blog over social gatherings. Hierin stelt ze dat door niet meer mee te doen aan verplichte sociale nummers, ze een stuk lekkerder in haar vel zit én een betere moeder is. Ik kan het niet meer met haar eens zijn. Vrije tijd is tegenwoordig spaarzaam en dus luxe. Waarom zou je dat verspillen aan iets waar je eigenlijk geen zin in hebt? En dan heb ik het niet over de verjaardag van een goede vriendin, maar buren die het leuk vinden om ‘s zomers een gezamenlijke barbecue te organiseren. Kan heel gezellig zijn, maar heb je die behoefte niet? Waarom zou je dan gaan ‘omdat het moet’?

Babyzindelijkheidstraining

Blogs die gaan over een onderwerp waar ik nog weinig van weet, vind ik vaak het leukst. Zoals babyzindelijkheidstraining. Wat dat is? Je introduceert het potje in de babytijd en op die manier train je je kind om zindelijk te worden. Scheelt aanzienlijk in de luiers! Extra mooi is dat aan dit systeem geen beloning te pas komt: kinderen leren op een natuurlijke manier dat ze moeten plassen op een potje. Zou het iets voor jou zijn?

7 dingen die je niet mist als je beugel eruit is

Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe ik me voelde toen de orthodontist mijn beugel verwijderde. Heerlijk! Met je tong langs je gladde tanden glijden, geen verdwaalde etensresten meer, pijn, gewoon lachen zonder je te schamen voor die zilveren rij plakkertjes die iedereen tegemoet straalde… Herkenbaar? Dan ken je de 7 die Tante Truus voor je opsomt ook vast nog wel 😉

Côte d’Azur in de winter

Inmiddels ben ik fan! Ilona schrijft zo mooi en beschrijvend over haar reizen, dat je helemaal wordt meegevoerd. Ze laat je echt even de sfeer proeven op de plaats van haar bestemming – in dit geval de Franse Côte d’Azur. En hoewel ik helemaal niet eens zo reislustig ben, denk ik na het lezen van haar blogs altijd: wanneer gaan we?

Blotevoetenpad

Ook reislustig, maar eentje waarvoor je veel minder ver hoeft te reizen, is het langste blotevoetenpad van Nederland en België in Zutendaal. Drie kilometer wandelen op blote voeten. Ik moet eerlijk bekennen dat het me heerlijk lijkt. Ik hou ervan op blote voeten te lopen (mits het zonnig is). Desondanks heb ik het eigenlijk nog nooit geprobeerd. Eentje om te onthouden dus!

Wat is de beste blog die jij afgelopen week las of hebt geschreven?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

2 thoughts on “Lees mee 61 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten