Lees mee 57 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Ik vroeg jullie naar de leukste blogs van afgelopen week en kreeg daar weer veel leuke reacties op. 

Mijn favorieten van afgelopen week

Nieuwe blog over het Midden-Oosten

Ik kwam op deze blog terecht via een interactie groep. Dat vind ik dus het fijne aan dit soort groepen: je ontdekt andere bloggers buiten je eigen genre die je anders weinig zou tegenkomen. Me over ME leest lekker weg en neemt je mee naar de fascinerende wereld van het Midden-Oosten. Eigenlijk had ik genoeg te doen, maar ik bleef lezen. Dit overzichtsartikel geeft je alvast een kijkje in de keuken.

Evaluatie rond het nieuwe jaar

Net als ik staat Rory ook even stil bij de jaarwisseling. Ze denkt terug aan de verschillende vormen waarin ze oud en nieuw vierde en loopt door de jaren heen naar nu. Herkenbaar en leuk om te lezen!

Vuurwerk

Hanneke beschrijft in deze blog precies waarom ik het niet op vuurwerk heb. Nooit gehad ook. In dit geval gebeurde er iets waar de mensen in kwestie weinig aan konden doen, maar opgeschoten jongens die anderen bekogelen met vuurwerk? Geen goed woord voor over. In de discussie om vuurwerk af te steken op een centrale plek wil ik me niet helemaal mengen: uiteindelijk lijkt het me zinvoller om bepaalde gebruikers af te straffen. Maar goed, dit laat je wel weer even extra nadenken over veiligheid en je kinderen. Althans, mij wel.

Magie

Oké, het is misschien een beetje laat, aangezien de Kerstman zijn hielen allang weer heeft gelicht. Maar dit vond ik zo fantastisch, dat ik het toch even wilde delen. Linda bezorgde haar kinderen de kerst van hun leven met deze magische set. Je maakt tot 9 januari kans, dus als je volgend jaar ook wil genieten van grote ogen en hele blije kinderen moet je snel naar deze blog gaan.

Irritant als je net mama bent

Heb je een baby? Dan herken je deze 8 irritaties waarschijnlijk als geen ander. Vooral nummer 1 en 8 deden me lachen, ja dat is inderdaad echt irritant. Wat vond jij vervelend toen je nog een baby had?

Hartige taart

Iets dat ik eigenlijk te weinig eet, maar ontzettend lekker vind: de hartige taart. En iets dat ik heeeel graag zou willen hebben, maar tot op heden alleen bij anderen bewonder, is de Airfryer. Xenia laat zien dat die twee heel goed samen gaan. Krijg je toch trek van?

LEGO Ninjago mandarijnen

Zitten jouw kinderen niet op een afvalvrije school? Dan zijn deze LEGO Ninjago mandarijnen superleuk om te trakteren! Marieke vertelt precies hoe je ze maakt.

1 januari: moment van bezinning

Marguerita’s blog over bezinning raakte me. Ze blikt terug op haar jeugd en gaat terug naar bijzondere momenten die ze meemaakte. Een mooie boodschap ook om mee af te sluiten. Net als Mar wens ik iedereen: ‘een jaar waarin je hoopt het verschil te kunnen maken voor hen die dat nodig hebben.’

Wat was jouw beste blog van afgelopen week?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

7 thoughts on “Lees mee 57 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

  1. Prachtig artikel van Marguerita, komt echt behoorlijk binnen. En ja, Me over Me heb ik ook ontdekt! Dankjewel dat je mij en mijn blogpost weer hebt genoemd! Daar word ik blij van op deze zaterdagochtend. Voor jou ook – als ik dat niet al eerder heb gezegd – een heel gezond en fijn 2018! Hoop je weer eens irl te spreken!

  2. Ik heb afgelopen week ook echt tijd energie tekort gehad om alles te lezen. Super lief dat je de winactie gedeeld hebt, beetje aparte timing haha maar we hadden rond de kerstdagen nog een andere winactie lopen vandaar haha.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten