Lees Mee 51 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 51

Drukke week: ik heb heel veel moois mogen lezen tot mijn plezier. Allemaal blogs die ik met je wil delen, van secundaire kinderloosheid tot manieren om de strijd met je kind te staken en van zomaar aardig doen tot tips om de Noordermarkt in Amsterdam eens te bezoeken. Lees je mee?

De opvallendste blogs van afgelopen week

Secundaire Kinderloosheid

Kimberley vertelt heel eerlijk over het pijnlijke verlies van hun zoontje en de secundaire kinderloosheid die daar onlosmakelijk bij kwam. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen, maar vraag mensen niet ‘of het niet tijd is voor een tweede’. Je weet niet wat je daarmee losmaakt bij anderen en hoeveel pijn die paar woorden kunnen doen.

Kreadoe en lekker slapen

Marguerita schreef twee blogs die ik graag wat extra aandacht aan wil schenken. Ze ging namelijk, net als ik, naar Kreadoe vorige week. Leuk om nog even na te genieten; ze heeft lekker veel foto’s gemaakt. Daarnaast vond ik haar blog over lifehacks voor het slapengaan ook heel interessant. Eerlijk gezegd lijkt het me ook wel wat: geen strijd meer, maar gezellig naar bed.

Random acts of kindness

Rory’s blog raakte me. Zoals vaker schuwt ze het niet om interessante maatschappelijke onderwerpen aan te snijden en dit keer gaat het om random acts of kindness, zoals de titel al zegt. Hebben we echt minder normen en waarden tegenwoordig? #icare

Fietsmoeders

Geweldige blog van Fleur! Als fietsmoeder pur sang gaat ze dagelijks met de fiets op pad. Op weg komt ze verschillende soorten moeders tegen die ze beschrijft in deze blog. Erg leuk om te lezen. Vrees alleen dat ik onder geen enkele categorie val. Of nou ja, misschien de laatste. Altijd haast! Niet per se door mijn carrière maar doordat ik niet zo goed kan plannen 😉

Slecht horen?

De nachtmerrie van elke ouder, geloof ik: na de geboorte horen dat er misschien iets mis is. Miriams kersverse dochter Noor haalde de gehoortest niet. Een week later precies hetzelfde. Wat nu? Ze vertelt openhartig over haar onzekerheden en gevoelens. En wil je weten hoe het afliep? Klik dan vooral ook door voor het verslag van de derde test.

Noordermarkt

De enige Engelstalige blog in dit rijtje gaat over de Noordermarkt. Lees hier een uitgebreid verslag van de Amsterdamse markt, ik kreeg spontaan trek van de foto’s met het eten. Ziet er heerlijk en gezellig uit!

Halfjaar ZZP

Gera is inmiddels een halfjaar ZZP’er en vertelt daarover in haar blog. Heel mooi en openhartig. Wat me wel verbaast is dat ze slechts 91 volgers op Facebook heeft: iemand die zo goed schrijft? Dus mocht je nog een interessante blog zoeken om te volgen van een vrouw die een duidelijke mening heeft en het hart op de juiste plek? Klik dan hier!

Mama zijn is…

Heerlijk eerlijk! Annemarel vertelt dat ze het soms helemaal niet leuk vindt om moeder te zijn. Heel herkenbaar! Ik wil niet te veel vertellen, je moet het vooral zelf maar gaan lezen.

Tweede kindje na een postnatale depressie

Nicole ervoer een postnatale depressie na haar eerste bevalling. Heftig, want toen ze opnieuw zwanger raakte, bleef het afwachten hoe ze zich zou gaan voelen na de bevalling. Over deze gevoelens en haar ervaringen met Milo kan je lezen op Meisje-Eigenwijsje. Daarnaast is deze blog over winterjassen in autostoeltjes zeker eentje die je moet lezen!

Lief zijn voor jezelf

Jess zit niet lekker in haar vel en dat is niet gek als je leest waar ze momenteel allemaal doorheen moet gaan. Vanaf deze plek wil ik je een virtuele knuffel geven en veel sterkte wensen. Luister goed naar jezelf en doe ook genoeg dingen die je heel leuk vindt lieve Jessica <3

Hacks voor thuisbakkers

Ik heb deze 5 handige tips voor thuisbakkers gelezen met een grote lach: iets waar iedereen wel wat mee kan én met humor geschreven. Nog eentje in de bakhoek: wil je een quiche uit de airfryer? Kelly geeft je het recept!

Wil je ook met je blog in de kijker staan?

Vind je het leuk om je teksten te delen met anderen? Meld je dan snel aan bij mijn speciale Facebookgroep, waar je niet alleen onderling leuke contacten opdoet, maar ook misschien in het overzicht van volgende week terecht komt. Doe je mee?

Wat was jouw favoriete blog van afgelopen week?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

14 thoughts on “Lees Mee 51 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

  1. Ah wat lief! Dank dat je mijn blogpost hebt meegenomen. Ik zit een beetje in de paniek en chaos maar ik probeer zeker de andere artikelen ook te lezen 🙂

  2. Weer een heel fijn overzicht, had dit keer wel wat meer gelezen dan vorige keer. Toch handig jouw facebook groep. En bedankt dat je mijn blogs ook hebt uitgelicht! Voelt als fijne waardering..

  3. Aaah thnx Merel! Ik was wel een beetje bang voor de reacties op mijn eerlijkheid..maar tot nu toe alleen maar heel veel herkenning!

  4. Wauw Merel, dank je wel voor zo’n mooi en lief compliment! Mijn weekend kan al niet meer stuk :).
    Soms vraag ik me ook weleens af waarom ik niet zoveel volgers heb op Facebook. De enige verklaring die ik heb: ik hou (nog) geen winacties. Wie weet komt daar binnenkort verandering in, dus hou het zeker in de gaten!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten