lees mee 40

Lees mee 40 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 40

Ook Lees mee 40 is weer de vakantievariant waarbij jullie me kunnen laten weten welke blogs ik gemist heb, al heb ik afgelopen zeven dagen wel wat meer tijd gehad om mee te lezen met anderen. Mijn eigen favorieten vind je dus hieronder, samen met mijn eigen best gelezen blog – zoals ik van jullie ook vraag.

Vanmiddag komt ook weer een nieuwe In onze wereld online, dus voor wie benieuwd is hoe onze afgelopen week verliep: hou de website in de gaten!

Lees mee 40: mijn 5 favorieten

Mijn eigen best gelezen blog: Tastea

Mijn eigen best gelezen blog ging over de afvalrace die dankzij Tastea eindelijk binnen handbereik lijkt te zijn. Ben daar heel blij mee, net als met het resultaat trouwens. Momenteel drink ik voor de tweede maand en over een paar weken kan je lezen hoe me dat bevalt.

Netflix series

Sinds wij ook Netflixen, ben ik helemaal om. Wat een fijne zender! We kijken eigenlijk geen gewone televisie meer, alleen nog maar series. Momenteel zijn we aan het eind bezig van seizoen 4 van Orange is the new black. Slechts één seizoen dus en we zijn er doorheen. Gelukkig heeft Nicole een paar goede tips! Zag al wat series die ik heel graag wil zien.

Kinderfeestjes, hoe doe je dat?

Toen June de kinderfeestjes-leeftijd naderde, zat ik al met mijn handen in het haar. Leek me verschrikkelijk: al die kinderen over de vloer en ze dan moeten entertainen… Dramatisch! Ik besloot het daarom vanaf het begin grotendeels uit te besteden, dan was het mijn probleem niet meer. Maar dit jaar doen we het waarschijnlijk wel thuis. Ik heb dan heel veel aan Linda’s tips!

De betere items voor een gratis babybox

Erg leuk en herkenbaar is deze blog van Charlotte over wat volgens haar in een gratis babybox moet zitten. Vooral de fles Hugo 0.0 had ik lekker gevonden! Wat zou volgens jou in een gratis box moeten zitten?

De effecten van het ouder worden

Ik zit nog ‘aan de goede kant’ van de veertig, zoals de cynici het noemen. Positiever gezegd: nog zeven jaar voor het échte leven begint. We zullen zien wat ik tegen die tijd denk! Hoe dan ook, vind ik het fijn om dit artikel van Rory te lezen over hoe zij ouder worden ervaart. Heel open en eerlijk, zoals ik van haar gewend ben.

Lees mee 40: jouw favorieten?

En dan nu jullie! Ik ben benieuwd:

 • Wat was jouw best gelezen blog van de afgelopen week?
 • Welke blog (bij een ander) ontroerde je, liet je huilen van het lachen, zette je aan tot nadenken of heeft op een andere manier iets losgemaakt?

Laat het achter in de reacties onder Lees mee 40 en ik kom zo snel als ik kan even lezen!

Wat is jouw aanvulling op Lees mee 40?

Groep lezende kinderen – Shutterstock

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

5 Replies to “Lees mee 40 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

 1. Hé, wat leuk dat je een leuk naar mijn post over een nieuw genre series op Netflix hebt geplaatst. Dank je wel!

  Ik had een stressweek, want vorige week cancelde Google mijn adsense account. Om te voorkomen dat anderen dit ook overkomt schreef ik een post die ik hier graag spam. Want een gewaarschuwde blogger telt voor twee.

  https://www.bloggenenloggen.nl/aargh-google-adsense-account-gecanceld/
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Hoe tegels de sfeer in een badkamer bepalenMy Profile

 2. Zelf niet veel blogs gelezen deze week; op mijn blog meeste bezoekers voor eentje ui mijn archief dat ik volledig aan het bijwerken ben, namelijk: https://www.twijfelmoeder.nl/2013/05/vrouwen-krijgen-eerste-kind-op-29e/. Op dit bericht zijn heel veel reacties gekomen op Facebook: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1507890319267970&id=530432033680475.
  Patricia onlangs geplaatst…Voeten opgezwollen door zwangerschap; draag Fenty x Puma slippers van RihannaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge