Lees mee 39 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week?

Zoals elke week publiceer ik op zaterdag Lees mee. In de zomervakantie pak ik het echter iets anders aan: wegens tijdgebrek heb ik jullie hulp een beetje nodig. Lees hieronder in Lees mee 39 wat ik daarmee bedoel! 

Lees mee 39

Afgelopen week hoefden we ons opnieuw niet te vervelen. Hopelijk jullie ook niet! Aangezien ik geen tijd had om te lezen, wil ik jullie graag hetzelfde vragen als vorige week: wat waren jullie best gelezen blogs en welke blog (bij iemand anders dus) ontroerde je, liet je hard lachen of juist even stilstaan? Het onderwerp maakt me niks uit. Of het nu om moederschap gaat, je overpeinzingen over het leven of misschien iets hilarisch dat je meemaakte tijdens het reizen, ik vind eigenlijk alles wel leuk! Dus kom maar op 🙂 En laat die blogs vooral achter in de reacties en ik kom snel even kijken!

Kijk ook nog even bij Lees mee 38 voor hele leuke blogs van vorige week!

Wat was dus jouw best gelezen blog?
En wat was je favoriet bij een ander?

Lezende man – Shutterstock

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

7 thoughts on “Lees mee 39 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week?

  1. Mijn best gelezen artikel deze week was mijn ingevulde “tag; I Love Summer!” Op nummer twee staat mijn artikel: “Afgestudeerd; zoekende naar werk.”
    Het artikel dat me op een andere blog het meeste aansprak was op blushingbeauty; “W7 Dynamite highlighting powder”. Gewoon een review van een make-up product, maar ik vond het product erg mooi!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten