lees mee 39

Lees mee 39 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week?

Zoals elke week publiceer ik op zaterdag Lees mee. In de zomervakantie pak ik het echter iets anders aan: wegens tijdgebrek heb ik jullie hulp een beetje nodig. Lees hieronder in Lees mee 39 wat ik daarmee bedoel! 

Lees mee 39

Afgelopen week hoefden we ons opnieuw niet te vervelen. Hopelijk jullie ook niet! Aangezien ik geen tijd had om te lezen, wil ik jullie graag hetzelfde vragen als vorige week: wat waren jullie best gelezen blogs en welke blog (bij iemand anders dus) ontroerde je, liet je hard lachen of juist even stilstaan? Het onderwerp maakt me niks uit. Of het nu om moederschap gaat, je overpeinzingen over het leven of misschien iets hilarisch dat je meemaakte tijdens het reizen, ik vind eigenlijk alles wel leuk! Dus kom maar op 🙂 En laat die blogs vooral achter in de reacties en ik kom snel even kijken!

Kijk ook nog even bij Lees mee 38 voor hele leuke blogs van vorige week!

Wat was dus jouw best gelezen blog?
En wat was je favoriet bij een ander?

Lezende man – Shutterstock

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

7 Replies to “Lees mee 39 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week?

 1. Mijn best gelezen artikel deze week was mijn ingevulde “tag; I Love Summer!” Op nummer twee staat mijn artikel: “Afgestudeerd; zoekende naar werk.”
  Het artikel dat me op een andere blog het meeste aansprak was op blushingbeauty; “W7 Dynamite highlighting powder”. Gewoon een review van een make-up product, maar ik vond het product erg mooi!
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn favoriete beauty-Youtubers!My Profile

 2. Mijn best gelezen blog van vorige week, is de blog over het verlanglijstje van mijn dochter.
  http://www.mariekeblogt.nl/kinderen/verlanglijstje-voor-mijn-bijna-driejarige-peuter/
  De blog die mij het meest ontroerde was de brief aan Lotte van Janske. Lotte zou drie zijn geworden op de dag dat mijn dochter drie werd. En dat deed echt iets met me.
  https://www.janske.nl/2017/07/19/een-brief-aan-lotte-lieve-lotte-3-jaar/
  Marieke onlangs geplaatst…Het Regent – Mamachallenge 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge