Lees mee 37 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 37

Afgelopen week hebben we veel leuke dingen gedaan: we gingen naar Spider-Man, Ro had een diploma-uitreiking en we vierden een paar verjaardagen. Daarover vanmiddag meer in mijn nieuwe weekoverzicht. Voor nu hou ik het even op de favoriete blogs van afgelopen week in lees mee 37. Heb je pareltjes gelezen (of geschreven)? Laat die dan vooral achter in een reactie!

Lees mee 37: mijn favoriete blogs

Je postnatale relatie

Ik ben dol op Cassandra. Waarom? Ze is eerlijk en vertelt je precies hoe het is, zonder een blad voor haar mond te nemen. Zo ook als het gaat om je postnatale relatie. Want midden tussen de vieze luiers en urenlange huilbuien kan het behoorlijk slecht toeven zijn. Daar bereidt bijna niemand je op voor. Dat kan denk ik ook niet: je weet pas hoe het is wanneer je het zelf meemaakt. Maar om toch een beetje voorbereid te zijn, raad ik je zeker aan haar blog te lezen over hoe je relatie verandert wanneer je een kind krijgt.

Ouder worden? Zoek je ‘ikigai’!

Rory vertelt over ikigai, een methode die je ouder kan laten worden. Omdat ik niet heel de blog wil samenvatten, raad ik je gewoon aan op de link te klikken en lekker te gaan lezen. Wie weet haal je er nog iets uit waar je wat aan hebt! Ik wel in elk geval, waar het eten betreft.

Spijbelen!

Nee, deze blog gaat niet over lusteloze pubers die liever stiekem roken achterin het fietsenhok dan hun hersenen laten kraken tijdens de les. Het gaat over kinderen van vijf die nog een halve dag per week thuisblijven. Mag dat? Wolferien vertelt je (op haar eigen geniale manier) alles over geoorloofd spijbelen.

Flesvoeding op verzoek

Al sinds ik me meer ben gaan verdiepen in babyvoeding, ontdekte ik dat ik groot voorstander ben van flesvoeding op verzoek. En natuurlijk, iedereen moet vooral opvoeden zoals hij of zij zelf denkt dat goed is, maar als je interesse hebt in deze methode moet je zeker even bij Meisje-Eigenwijsje gaan kijken. Je baby volgen in zijn of haar eet- en slaapritme, als ik ooit nog eens de fles ga geven dan zeker op deze manier!

Inpaklijst voor reizen met een baby

Inpakken kan al genoeg stress opleveren als je zonder kinderen reist. Althans, ik vond het toch altijd wel een dingetje om de juiste outfits mee te nemen en niets te vergeten. Stel dat je immers aan de Spaanse Costa moet gaan feesten zonder je favoriete legergroene rokje! Maar als je dacht dat je dat al veel spanning bezorgde, probeer dan eens te reizen met een baby. Gelukkig kan je op Reismicrobe’s een volledige checklist vinden. Take a deep breath, relax and enjoy!

Wat is jouw aanvulling op lees mee 37?

Lezende vrouw – Shutterstock

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

4 thoughts on “Lees mee 37 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten