lees mee 34

Lees mee 34 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 34

Afgelopen week kon ik een beetje bijkomen van de avondvierdaagse. Afkicken ook, want het was eigenlijk wel heel gezellig om elke avond samen te wandelen en kletsen met een vriendin, terwijl onze dochters ergens vooruit liepen. In plaats van lopen, maakte ik dinsdag pastasalade met Rose en gingen we woensdagochtend naar de kinderboerderij. Intussen werden op mijn eigen blog vooral Glamorous mom? 5 redenen waarom ik dat even totaal niet ben!, de 15 reisdilemma’s tag en https://www.lotuswritings.nl/groot-leeftijdsverschil-voor-en-nadelen/ goed gelezen. Ook geef ik deze week € 30 shoptegoed weg van Hoesjes Outlet en maak je nog even kans op 2 tickets voor Share a perfect day. Doe je nog niet mee? Lees dan snel de voorwaarden! Maar goed, terug naar Lees mee 34 en mijn favoriete blogs bij jullie. Heb ik iemand gemist? Meld dat dan vooral onder deze Lees Mee 34 en ik kom snel even lezen!

Lees mee 34: mijn favorieten

Zomerse kapsels bij meisjes (met kort haar)

May heeft sinds kort een bob en dus korter haar. Het staartje dat ze al paste, lukt niet echt meer. Gelukkig las ik bij Momambition een opsomming van zomerse kapsels voor meisjes met korte haren. Een aanrader!

Monsterpeuter

Ik heb met een glimlach van herkenning Janskes blog gelezen over haar dochter Lola die van een engeltje in een bengeltje veranderd lijkt. Heel herkenbaar! Ook hier hebben we al een paar keer een nieuwe wc-rol in de wc teruggevonden en het stiekem toch naar bovenkomen tijdens het op bed leggen van haar zusje eveneens. Hoort bij de leeftijd, maar soms verlang je best naar een rolletje behang 😉 Nou ja, ooit lachen we erom!

Natuurlijk ouderschap

Net als Gera dacht ik ooit dat natuurlijk ouderschap meer iets was voor de Geitenwollensokkenbeweging. Inmiddels maakt dat me geen bal meer uit; dan maar een geitenwollen sok. In haar liefdevolle blog over opvoeding beschrijft ze hoe ze in aanraking kwam met deze vorm van opvoeden en hoe zij erin staat. Prachtig!

Robots in huis

Iets minder groen, maar wel ontzettend makkelijk is het lijstje met huishoudhulpjes van Fleur. Wat dacht je van een robotstofzuiger, Kärcher Windows Vac of Dyson kruimeldief? Kijk trouwens voor toffe winacties ook nog even in haar overzicht van deze week!

Gastouderopvang

Sandra werkt zelf in de gastouderopvang en vertelt je alles over de manier van werken als gastouder. Bovendien kan je hier lezen over alle soorten controles die zij, haar gezin én woning krijgen en waar je op moet letten als je zelf een gastouder zoekt. Heel handig overzicht vol tips.

Ongeoorloofde vragen

Hoewel ik ze eigenlijk verschrikkelijk vind, geniet ik heimelijk ook van lijstjes als deze op Daisydingen.nl. Ze heeft namelijk een top 10 samengesteld met vragen die je als moeder niet wil krijgen. De vraag: ‘Ben je wel blij met haar?’ naar aanleiding van een kindje met Down vond ik persoonlijk de ergste, maar er zijn wel meer tenenkrommende vragen. Lees en huiver mee!

Eendjes eten geven

Dit heb ik al vaker gelezen, maar vind ook dat er meer bekendheid aan gegeven mag worden. Wist je namelijk dat het helemaal niet goed is om de eendjes brood te voeren? Ergens ben ik er blij om, want na mijn Hitchcock ervaring vind ik het allemaal maar eng. Wil je precies lezen hoe het zit? Lees dan hier waarom je geen brood aan de eenden moet voeren.

Wat zijn jouw aanvullingen op Lees Mee 34?

Meisje leest boek – Shutterstock

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

6 Replies to “Lees mee 34 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge