Lees mee 32

Lees mee 32 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 32

Het is vrijdagmiddag, 16.43 uur en zoals gewoonlijk begin ik veel te laat aan de invulling van Lees Mee 32. In de praktijk betekent dat dus dat ik als een razende door jullie blogs moest spitten om te zien welke me aanspreekt. Wegens tijdgebrek en een wat lamme arm deze week helaas een vrij karige Lees Mee, máár wel met leuke blogs! Aanvullingen, anyone?

Lees mee 32: mijn favorieten van afgelopen week

Hekel aan shoppen

De shoplogs vliegen je in blogland om de oren. Je zou daardoor bijna vergeten dat sommige vrouwen een spuughekel aan shoppen hebben. Gelukkig is daar de altijd nuchtere Lisette, die deze week schreef over Overprikkeling in de Primark (een blog over hooggevoeligheid). Herkenbaar!

Marguerita heeft een nieuwe baan: als blogger!

Ik vind het altijd leuk om te zien als mensen het beste uit zichzelf halen. Zo ook Marguerita, die laatst haar bedrijf MarStyle heeft ingeschreven bij de KvK. Ze creëert haar eigen droombaan en dat vind ik echt een inspiratie. Vooral een heel handige blog als je twijfelt over de toekomst en of je misschien ook aan de slag wil als ZZP’er.

Weekendarmpjes

Mijn moeder waarschuwde na Junes geboorte regelmatig dat we moesten opletten dat we haar geen weekendarmpjes (ook wel bekend als zondagmiddagarmpjes) bezorgden. Rory schreef hierover een heel goede blog. Iets om over na te denken en bij stil te staan!

Echte foto’s

Iets dat al heel lang op mijn verlanglijstje staat? Foto’s van het gezin in optima forma. Aangezien ik de enige in huis ben die dol is op het maken van foto’s lijkt het me mooi als je een album kunt maken met het gezin zoals het echt is. Om een lang verhaal kort te maken: Linda deed dit. En daar kwamen de mooiste plaatjes uit. Kijk maar eens op haar blog: pure fotografie, zonder opsmuk.

Even tijd voor jezelf

Schreef Fleur laatst al dat ze een beetje tegen een door haarzelf opgebouwde muur aanliep, inmiddels heeft ze hulp gezocht. Ze deelt heel openhartig welke tips lifestylecoach Carolien Linneman voor haar heeft. Een eyeopener, ook voor mij.

Onverwacht extraatje

Ik vind meerlingen fascinerend. Dit verhaal van Christel, die tijdens de termijnecho ontdekte dat ze niet twee maar zelfs drie kinderen verwachtte. De gevoelens die ze ervoer, de zwangerschap en de bevalling, beschrijft ze in dit blog.

Ik weet bijna zeker dat ik allerlei fantastische blogs heb gemist.
Help jij me aan fijn leesvoer? Ik lees het graag in de reacties onder Lees Mee 32!

Lezen – Shutterstock

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

4 Replies to “Lees mee 32 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge