Lees mee 17 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week

Lees mee 17

Vandaag kan je in Lees mee 17 lezen over het risico van een ruggenprik, rommelige auto’s en gekke zoekwoorden als ‘vaginavachtje’. Als je aanvullingen hebt, hou ik me aanbevolen!

Doe mij maar een ruggenprik!

Legio vrouwen moeten er niet aan denken te bevallen zonder pijnbestrijding. Is hun goed recht, vind ik. De middelen zijn voorhanden en op internet kan je de eventuele risico’s vinden om voor jezelf een goede afweging te maken. Maar dat je deze vorm van pijnstilling niet moet onderschatten, bewijst het verhaal van Femke. Ze kampt nog elke dag met de gevolgen van een aaneenschakeling van medische missers. En dat allemaal door een ruggenprik.

Extraverte dochter

Hilarisch vond ik Romy’s blog over haar extraverte dochter. Ze schrijft het zo beeldend, dat ik de hele situatie voor me zag. Vooral tijdens balletles. Nou ja, lees zelf maar! Erg herkenbaar vond ik, vooral omdat onze meisjes ook overal op afstappen en ik daar zelf nog steeds weleens moeite mee heb.

Gekke zoekwoorden

Als blogger kan je terugzien op welke zoekwoorden je bent gevonden. Dat zijn meestal redelijk normale dingen, zoals ‘moeder worden onzeker’ of ‘kraamtijd saai’. Maar het kan vele malen gekker. Daarom riep Lori de gekke zoektermen tag in het leven, zodat jullie kunnen meegenieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van vaginavachtje? Of ‘me vrouw drinkt van s morgens naar bier’ zoals bij Lisette?

Prinses Dreumes

Misschien wel herkenbaar voor bijna alle moeders met dreumesmeisjes. Want wat kunnen die pittig zijn! Of ligt het toevallig aan die van ons, dat ik het verhaal van Josan bijna één op één herkende? Alles is voor May hier, als je haarzelf mag geloven althans…

Het voordeel van drie

Mary-Lou is een tijdje terug bevallen van een mooie zoon en schrijft over haar drie kinderen, waarom het glas halfvol is en drie het nieuwe twee. De liefde spat van je scherm, mooi!

Stress is slechter dan roken tijdens de zwangerschap

Althans, dat is wat je aanstaande moeders nog weleens hoort zeggen wanneer ze een sigaret wegpaffen met hun dikke buik. Behalve dat ik het echt verschrikkelijk vind om te zien, kan ik me ook niet voorstellen dat ergens in Nederland een weldenkend huisarts is die dit soort adviezen voorschrijft. Maar wie gelijk heeft, kan je bij Saskia lezen!

Allemaal aan de voorjaarsschoonmaak

Mocht je net als ik een notoire chaoot zijn en niet zo opgeruimd, dan raak je wel enthousiast van Nicoles blog over de voorjaarsschoonmaak. Ik weet wat ik dit weekend ga doen!

6 dingen die altijd misgaan

Heel herkenbaar! Mirjam vertelt over de zes dingen die bij haar vrijwel altijd mislukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van dubbele toastjes breken op de naad? Of je zwart-witte kledingstuk wassen zonder dat het uiteindelijk grauw wordt na een tijdje?

Huishoudbeurstips

Mocht je naar de Huishoudbeurs gaan komende dagen, lees dan eerst dit blog van Fleur vol handige tips. Ze vertelt je precies waar je op moet letten wat vervoer betreft, bij welke stands de leukste kortingen zijn en waar je absoluut moet gaan kijken.

Vrouwen en hun auto’s

Waarschijnlijk geldt dit niet voor alle vrouwen, maar op de één of andere manier lukt het vrouwen in de auto voor elkaar te krijgen wat de gemiddelde man in huis doet. Het is een rommeltje. Lisette schrijft hilarisch en openhartig over hun auto.

Heb je aanvullingen voor Lees Mee 17?


De foto bij dit blog is afkomstig van Shutterstock

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten