Vaderdagtip | Koop een mooie polo voor je lief

lacoste

Kort na een gesprek over Vaderdag, kwam HemdvoorHem onverwachts met een mooi aanbod: een polo van hun fijne website, waar ik al eerder dit rode exemplaar van Olymp mocht uitzoeken. Merel koos een nieuwe uit en kwam thuis met een gele polo van Lacoste. Heel geel. Wat ik ervan vind dat ze voor zo’n opvallend exemplaar ging? Lees het hieronder in mijn review.

Mijn ideale Vaderdag

In tegenstelling tot Merel ben ik heel erg van het weggaan met de kinderen. Daarom ziet mijn ideale Vaderdag er niet uit als oase van rust, maar een dag waarop ik lekker naar het zwembad ga of een rondje fietsen. Ik vind het ook leuk. We wonen in een dorp en, hoewel ik vroeger echt een stadsmens was, ik vind het leuk dat je hier aanspraak hebt. Echt, je hoeft maar naar het park te gaan of je raakt in gesprek met een enorme diversiteit aan mensen. Ouderen, die een rustig rondje rijden op hun scootmobiel. Of andere vaders met kinderen (want dat valt wel op: spelen in het park lijkt echt een mannending).

Cadeaus: niet weer zwarte sokken!

Mijn standaard antwoord op de vraag wat ik zou willen hebben, is eigenlijk altijd dat ik alles al heb. Zo voelt het ook. De kinderen zijn belangrijker en als zij het goed hebben, dan ik ook. Ik vind het prima om zo’n dag bezig te zijn en dat zou eigenlijk al prima zijn. Maar goed, Merel wilde niet opnieuw met sokken aankomen of een pakketje verzorgingsproducten in een bekende Hamam-lijn. Dus het werd onder andere een nieuwe polo, zoals je hierboven al kon lezen. Ik gaf haar de vrijheid om te kiezen en ze verraste me met een heel uitgesproken gele van Lacoste. Ze kon niet wachten en gaf me hem meteen nadat hij binnenkwam, maar daar ben ik eigenlijk heel blij mee.

lacoste

Een gele polo?

Het is nogal een behoorlijk fashion statement. Je moet echt durven opvallen, want dat doe je zeker in dit gele exemplaar van Lacoste. Maar ik vond het een schot in de roos. Hij staat mooi bij mijn bruine huid, aldus Merel (maar goed, ze heeft hem niet voor niets uitgekozen) en is lekker vrolijk. Het speelse geel nodigt mensen uit om met je in gesprek te gaan en het valt me echt op dat voorbijgangers er heel leuk op reageren. Ze lachen sneller naar je. En zelf word ik er ook vrolijk van. Grappig om te zien hoeveel de kleur van een kledingstuk dus uitmaakt.

Algemene informatie over de polo van Lacoste

lacoste

Hij is niet citroengeel, zoals Merel hem zou omschrijven. Wel feller dan op de website, zoals je ziet op het plaatje hiernaast. Daarom vermeld ik het er toch even bij.

Met een lichte taillering kleedt hij af en de stof vormt zich naar je lichaam, op een zodanige manier dat hij je sterke punten accentueert. Verder belangrijk om te weten:

  • Materiaal: 100% piqué (katoen)
  • In maat M is de lengte 72 cm., taille 98
  • Verkrijgbaar in maat S t/m XXL
  • Prijs was: € 89,95, nu € 71,96
  • Gratis verzending
  • Binnen 1-2 werkdagen in huis

En die verzending gaat inderdaad heel snel. De polo was binnen een dag al in huis, dus zeker wanneer je binnenkort goed voor de dag moet komen een aanrader om nog even snel iets nieuws te bestellen bij Hemdvoorhem.nl.

lacoste

Lacoste

Iedereen kent wel de bekende krokodil die onlosmakelijk symbool staat voor Lacoste. Ideaal trouwens om een spelletje met de kinderen te spelen: ik doe weleens of ik ze opeet, succes gegarandeerd 😉 Maar die krokodil staat voor veel meer! De polo’s van Lacoste zijn heel mooi afgewerkt, kunnen netjes en casual gedragen worden en verkrijgbaar in drie pasvormen, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. Ik moet zelfs eerlijk bekennen dat deze polo echt mijn favoriet is door de manier waarop hij valt.

Hemdvoorhem.nl

De webshop Hemdvoorhem.nl richt zich volledig op mannenkleding. Je kan hier nagenoeg alles kopen: overhemden, polo’s en truien tot ondergoed en sokken. Omdat je natuurlijk niet kan passen, zorgt de webshop voor een duidelijke maattabel bij ieder kledingstuk. Zo vind je gemakkelijk iets dat je zal passen. Meten is immers weten! Bij twijfel kan je altijd terecht bij één van de stijladviseurs. En daarmee heb je dus gelijk de voordelen van een fysieke winkel op internet. Een ander pluspunt is de snelle levering.

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Ro mocht bij Hemdvoorhem.nl een nieuwe polo uitkiezen. Bovenstaande review bevat zijn eerlijke mening over het product.

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten